Bij mobiele weergave, kantel je telefoon. Je ziet dan meer informatie! Zie onderaan voor verdere instructies.

Numerologie | inzicht uit je eigen bron

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Deze workshop biedt verrassende krachtige inzichten voor de beweging in jouw leven.
Tijdens de workshop krijg je zicht op de betekenis en achtergrond van getallen. Brigitte laat jou je eigen bestemming en rode draad uitrekenen.
~
Ben je nieuwsgierig om te ontdekken wat jouw eigen levenslessen zijn, het leven waarvoor je geboren bent? Dit is de 2e keer dat Brigitte de workshop bij PUUR geeft, de eerste is heel goed ontvangen door de deelnemers. Heel boeiend en leerzaam!

Medium avond met Tarot

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Mediumavond met tarot. Via de kaarten ontvang je info over verleden, het heden en advies voor de toekomst. De boodschappen die Frans brengt worden op een humoristische, ontspannen en toch serieuze wijze verteld.

Gezond eten volgens Ayurveda | verdiepingsworkshop incl. lunch

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

INCLUSIEF Ayurvedisch lunch!
~
Tijdens deze workshop ontdek je jouw Ayurvedische identiteit en krijg je o.b.v. deze persoonlijk voedingsadvies. Je leert hoe je jouw unieke voedingsprogramma kan samenstellen om je lichter, lekkerder en gezonder te voelen op een natuurlijke manier.
~
Alejandro is een gepassioneerd Ayurvedisch Health Coach en brengt hij de informatie ook over. Hij begeleidt zijn klanten op een natuurlijke en holistische wijze naar een optimale vorm van gezondheid op basis van hun identiteit.

Klankreis met klankschalen

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Op de klanken en trillingen van klankschalen en andere instrumenten ga jij heerlijk ontspannen tijdens deze klankreis. Een heerlijke ervaring!

Ademreis met cacao

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

In deze ademreis met cacao ga je reizen in demensies van liefde en verbinding. Een combinatie van een cacaoceremonie en ademsessie. Dit wordt een Adembenemend! mooie avond.
Deze ademreis is (vooral) bedoelt voor deelnemers die al ademreizen met Glenn hebben gedaan of ervaring hebben met ademwerk.

Koop Tickets €55,00 5 tickets beschikbaar

Lachclub | lachyoga juli

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

De eerste lachclub in juni is door de deelnemers heel positief ontvangen en direct was er de; 'vraag wanneer weer? Doe jij ook mee op 31 juli?!
~
Zin om eindelijk weer eens echt lekker te lachen? De lachclub wordt speciaal georganiseerd voor iedereen die sportief, gezellig en lekker wil lachen en verbinden.
De lachclub is 'serieus' met als basis lachyoga; ademhalingsoefeningen gecombineerd met een heerlijke lach.

Instructies:

  • Als UITVERKOCHT, plaats je dan op de wachtlijst.
  • Indien je niet aanwezig kan zijn, laat het ons alsjeblieft weten. Dat voorkomt onnodig wachten en het is ook prettig te weten voor de zaalindeling.
  • Lukt betaling niet, kies dan contant/pin als betaaloptie om je reservering af te ronden. Je ontvangt dan een betaalverzoek.
  • Bij reserveringen en aankopen gelden de algemene voorwaarden. Wij zullen altijd meedenken in oplossingen.