Bij mobiele weergave, kantel je telefoon. Je ziet dan meer informatie! Zie onderaan voor verdere instructies.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Geannuleerd

Ademreis met cacao

30 september @ 19:30 - 22:30

€55,00
cacao-ceremonie-almere

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Cacao, hartopener en intentieversterker

We hebben een fantastische combinatie voor je; een ademreis met cacao. Dat wordt adembenemend mooi!

In cacao zit een stof die werkt als een hartopener en intentieversterker. Het stimuleert zachtheid, verbinding en liefde.

PUUR cacao

Cacao kennen we allemaal van onze boterham met hagelslag, chocolademelk of stukjes chocolade. Met name vrouwen zouden er naar hunkeren omdat het een goed gevoel geeft. Aan deze producten zijn suiker en smaakmakers toegevoegd.

De cacao die wij gebruiken komt PUUR van de cacaoplant/boon. Glenn voegt hier een aantal kruiden aan toe, maar ook intentie en veel liefde. Hierdoor ontstaat een unieke cacaodrank speciaal gebrouwen voor deze ceremonie.

De cacaodrank is 100% plantaardig. 

Het effect van cacao

In cacao zit een stof die werkt als een hartopener en intentieversterker. Het stimuleert zachtheid, verbinding en liefde. Vanuit de duizenden jaren oude traditie word het gezien als een medicijn voor onder andere innerlijke ontwaking en heling waardoor het positieve meer ruimte krijgt.

Door de antioxidanten in cacao openen de bloedvaten zich meer en kan zuurstof makkelijker door het lichaam verspreiden. De hersenen en het hart kunnen zelfs tot 40% meer aan zuurstof ontvangen. Cacao stimuleert dat je diepere emoties en gevoelens beter kunt uiten, waardoor er meer ruimte ontstaat en je een vrijer gevoel zult ervaren.

Het effect van een ademreis is je (waarschijnlijk) al bekend door eerdere ervaringen. Je kunt je dus voorstellen dat de combinatie met cacao de ademreis naar een andere dimensie van liefde en verbinding brengt.

Ademreis met cacao

Beleving gestart

Wie, hoe en wat

Deze ademreis zal anders zijn dan je wellicht eerder hebt beleefd 😉. We nemen eerst de tijd om je goed je intentie te laten neerzetten. Tijdens de ademreis gaan we de energie flink opbouwen zodat jij los mag laten wat je nu nog blokkeert. We zullen tijdens deze sessie extra focussen op zachtheid, verbinding en liefde. Vooral ook naar jezelf!    

Om optimaal effect van deze reis te ervaren, beperk dan koffieconsumptie deze dag en zorg dat je de dag zelf en erna voldoende water drinkt. Cacao onttrekt namelijk vocht dus als je onvoldoende aanvult kun je hoofdpijn krijgen. 

Glenn Salvesen, de Ademlaar

Ik als Ademleraar, werk samen met de geest van de Adelaar. Net als de Adelaar ben ik goed in alles van een afstand te bekijken, en aanvoelen wat jij nodig hebt in het moment. Waar jouw sleutel tot heling ligt, zodat we samen de reis aan kunnen gaan, terug naar wie jij werkelijk bent.

Bij PUUR en op andere locaties heb ik inmiddels honderden mensen mogen begeleiden tijdens ademreizen en iedere keer ben ik weer enorm dankbaar dat ik dit ‘werk’ mag doen. 

ademreis-almere

Gegevens

Datum:
30 september
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
€55,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 417 866 52

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Instructies: