Bij mobiele weergave, kantel je telefoon. Je ziet dan meer informatie! Zie onderaan voor verdere instructies. Lees verdere instructies onderaan de pagina.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ademsessies 3Luik

5 april @ 19:30 - 21:30

€30,00 – €87,00
ademcoaching Almere

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ademsessies 3Luik | betaling ineens
Gebruik deze voor betaling ineens. Doe je dit voor 1 maart dan ontvang je een voucher van € 10 om te besteden aan een beleving.
87,00

Ademreis 3Luik

In deze Ademsessies 3Luik ga je in 3 avonden steeds meer verdiepen tot de verborgen lagen in jezelf.

Dit is inmiddels de 3e editie en voorgaande deelnemers waren erg enthousiast. 

De avonden zijn met een vaste groep. Er ontstaat daardoor een veilige basis en verbinding, wat helpend is voor de individuele processen. 

De data voor deze 3Luik zijn: 5 april, 19 april en 3 mei. 

Wat is een ademreis?

Een Ademreis is een mooi proces die je naar binnen brengt, naar jouw natuurlijke kern. Je wordt geboren en gaat ademen en het is het laatste wat je doet voor je overgaat naar de andere wereld. En toch is ademen niet vanzelfsprekend. Hoe jij ademt, bepaalt voor een belangrijk deel je gevoel in de tussentijd.

Tijdens deze Ademreis ga je opzoek naar de verborgen lagen in jezelf. Door diep te ademen, meer dan je wellicht gewend bent, komt dat wat er in jouw verborgen zit aan de oppervlakte, en los je blokkades op. Dit kan intens zijn en veel losmaken; oude trauma’s, pijnen en ongemakken die wegstopt zitten.

Door los te laten ga je w(m)eer voelen, kan je ververwerken en helen. Muziek begeleidt je tijdens de ademreis en helpt om de energie neer te zetten.
Door alles toe te laten voel je je bevrijdt, en kan je weer leven op de manier zoals jij dat graag wilt!

Praktische info

De ademreis starten we in een cirkel en zit je op een stoel. Wil je later op een matje gaan liggen dan kan dat. Als je een eigen mat hebt, breng deze dan mee. We hebben een beperkt aantal matjes staan. 

Eet licht voor de ademreis en drink de uren voor de ademreis geen koffie. Het is handig als je een beker met dop meebrengt voor water. 

Ademsessies 3Luik

Beleving gestart

Glenn Salvesen, de Ademlaar

Ik als Ademleraar, werk samen met de geest van de Adelaar. Net als de Adelaar ben ik goed in alles van een afstand te bekijken, en aanvoelen wat jij nodig hebt in het moment. Waar jouw sleutel tot heling ligt, zodat we samen de reis aan kunnen gaan, terug naar wie jij werkelijk bent.

Bij PUUR en op andere locaties heb ik inmiddels honderden mensen mogen begeleiden tijdens ademreizen en iedere keer ben ik weer enorm dankbaar dat ik dit ‘werk’ mag doen. 

Gegevens

Datum:
5 april
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€30,00 – €87,00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 417 866 52

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instructies:

  • Als UITVERKOCHT, plaats je dan op de wachtlijst.
  • Bij reserveringen en aankopen gelden de algemene voorwaarden. Wij zullen altijd meedenken in oplossingen.
  • Indien je niet aanwezig kan zijn, laat het ons alsjeblieft weten. Dat voorkomt onnodig wachten en het is ook prettig te weten voor de zaalindeling.
  • Lukt betaling niet, kies dan contant/pin als betaaloptie om je reservering af te ronden. Je ontvangt dan een betaalverzoek.