Bij mobiele weergave, kantel je telefoon. Je ziet dan meer informatie! Zie onderaan voor verdere instructies. Lees verdere instructies onderaan de pagina.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

AUM meditatie – februari

4 februari @ 19:30 - 22:30

€15,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
AUM februari
Op iedere 1e zaterdag v.d. maand is er de AUM. Een reis door je emoties om je daarna lichter te voelen met meer energie.
15,00

Reis door emoties

Is het spannend? Ja, het kan best spannend en buiten je comfortzone zijn! En al wordt je uitgedaagd, jij bepaalt wat je nog wilt vasthouden of wat je loslaat.

WAT IS DE AUM-MEDITATIE?

De AUM staat voor Awareness, Understanding en Meditation.

De AUM is een intense Reis door Emoties en maakt je in 2,5 uur klaarwakker en liefdevol. Ieder beleeft de AUM op zijn eigen wijze.

Muziek leidt je door deze meditatie. Een intense ervaring die je energie de vrijheid geeft en je verlost van spanning en stress. Een AUM geneest oude pijn, is gezond voor lichaam en geest en helpt je om in contact te komen met je kracht, vitaliteit en elegantie.

Na afloop voel je je voldaan, opgeruimd en ontspannen. Je hebt de smaak van het leven weer te pakken. Het is een krachtige en dynamische meditatie met veel beweging, het biedt allerlei mogelijkheden om gevoelens te uiten:

  • van boosheid tot vergeving,
  • van angst tot lachen,
  • van absurditeit tot intimiteit,
  • van verdriet tot genegenheid,
  • alles komt aan bod.

Je ontmoet nieuwe mensen, je leert jezelf en anderen beter kennen, je voelt je vrijer en levendiger, de AUM is een ervaring die je niet snel vergeet! Tijd om te genieten.
De AUM verandert je leven. De AUM inspireert!

 

 

AUm facilitator

Jan Franssen is AUM facilitator en geschoold door Osho Humaniversity, school voor Masters. Daarnaast is hij mesoloog, acupuncturist en pianist.

Samen met zijn partner Saskia Meulenberg faciliteert hij ook Dancing Heart Path Journy.

 

AUM meditatie – februari

Beleving gestart

Gegevens

Datum:
4 februari
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
€15,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, 1316BM Nederland
Telefoon:
06 417 866 52

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instructies: