Bij mobiele weergave, kantel je telefoon. Je ziet dan meer informatie! Zie onderaan voor verdere instructies. Lees verdere instructies onderaan de pagina.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dancing Heart Path Journey | thema Aarde

25 november @ 19:30 - 22:00

€15,00
hearth dance Almere

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Reis naar het hart en dans!

Met de Dancing Heart Path Journey maak je door middel van dans en muziek een reis naar het hart.

De dansreis is een fusion van verschillende dansstromingen, meditaties en rituelen.

Thema Aarde(n)

We gaan verbinden met de aarde en onszelf en dansen op ritmische muziek. De dansreis bestaat weer uit een workshop gedeelte en een vrij dansgedeelte.

Wat is Dancing Heart Path Journey?

In de Dancing Heart Path Journey maak je door middel van dans en muziek een reis naar je hart. Door te dansen en oefeningen in de dans, gaat je energie weer stromen, laat je stress los, wordt je lijf weer soepel(er) en kom je dichter bij wie je werkelijk bent.

Een dans reis zal je weer dichter bij jezelf brengen en daarom zal je de verbinding met je medemens als vernieuwd hechter ervaren. Na een dansreis zal je je springlevend voelen en verbonden voelen met het leven.

Thema’s

Elke workshop zal het om een ander thema gaan. Er is geen danservaring nodig. In de dans word je begeleid door de heart dance facilitator(s) en zal je alleen en in contact met elkaar dansen.

 

Praktisch

We dansen op blote voeten en zullen niet praten tijdens het dansen. Het is fijn om in soepele kleding te dansen, waarin je vrij kan bewegen. Ook raden we je aan om in  laagjes te kleden om jezelf comfortabel te houden. Er wordt gezorgd voor drinken en na afloop fruit.

Dancing Heart Path Journey facilitator

Saskia heeft een 3 jarige Dancing Heart Path School gevolgd bij Guy Barrington. Middels de dans, vond zij haar verloren passie weer terug: dansen en mensen ontmoeten in de dans.

Naast deze dans, faciliteert zij samen met haar partner Jan Franssens AUM meditaties. Verder is Saskia kunstenaar en maakt zij schilderijen en dromenvangers, alleen en samen met groepen.

Dancing Heart Path Journey | thema Aarde

Beleving gestart

Gegevens

Datum:
25 november
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€15,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 417 866 52

Organisator

Saskia Meulenberg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instructies: