Bij mobiele weergave, kantel je telefoon. Je ziet dan meer informatie! Zie onderaan voor verdere instructies. Lees verdere instructies onderaan de pagina.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Een Cursus in Wonderen |
groeiavond(en)

24 januari @ 19:30 - 21:30

€12,50
Course in Miracles-Almere

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

De groeiavonden

Elke groeiavond staan een hoofdstuk en 10 werkboeklessen uit de cursus centraal.

Het is aan te raden om deze voorafgaande aan de avond te lezen en te beoefenen (lees verderop hoe). 

Het is fijn als je alle groeiavonden deelneemt en je bent per avond welkom. 

Cursus in Cursus in wonderen | groeiavonden

Deze avonden gaan (uiteraard) over het centrale thema van de cursus, namelijk dat je elk moment de keuze hebt tussen leven vanuit het ego (afgescheidenheid, angst) of vanuit je liefdeskern (eenheid). Hoe je volmaakte vreugde, vrede en geluk in jezelf kunt aanboren en wat je op weg daarnaartoe in jezelf allemaal tegen kunt komen.

Groeiavonden

Elke groeiavond staan een hoofdstuk en 10 werkboeklessen uit de cursus centraal. Deze avond is dat hoofdstuk 3 uit het tekstboek werkboeklessen 21-30. 

Het is aan te raden om deze voorafgaande aan de avond te lezen en te beoefenen. Zie hieronder hoe je op internet deze teksten en lessen kunt vinden. Maar ook als je de cursus nog niet kent of gelezen hebt, ben je van harte welkom op deze avonden. 
Zorg in ieder geval dat je een persoonlijke vraag of thema meeneemt waar je verder mee wilt komen.

Tijdens de avond doen we meditaties, lezen we stukjes tekst en gaan we in op vragen die ieder heeft op zijn of haar pad van ontwikkeling. We leren van elkaar en van de wijsheid die de cursus te bieden heeft. Bovendien is er de mogelijkheid om vergevingsprocessen te doen volgens een speciaal hiervoor ontwikkeld 6 stappenproces.

De volgende avonden zijn:

Het is de intentie om dit in 2022 te continueren op iedere 4e dinsdag v.d. maand.

Internetversie 

Via deze LINK kom je op een internetversie van Een cursus in wonderen.

Voor de werkboeklessen volg je deze LINK

Uiteraard kan je ook het boek kopen. Doe dit lokaal bij bijvoorbeeld Stumpel. 2

A Course in Miracles

Voor mij, Rob Poiesz, is er geen boek dat mij meer inzichten, handvaten en oefeningen gegeven heeft om een gelukkig leven te hebben, dan EEN CURSUS IN WONDEREN. Sinds ik dit boek beoefen en lees, is mijn stemming, rust en levensplezier verbetert naar een niveau dat ik daarvoor niet voor mogelijk hield.

Het boek

Een cursus in wonderen is wereldwijd voor miljoenen mensen hun levensboek. Grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Marianne Willamson verwijzen allemaal naar de cursus als hun belangrijkste inspiratiebron.

Het is een boek dat een spirituele leerweg beschrijft, die je zelfstandig kunt gaan. Naast de theorie (het tekstboek) heb je een werkboek met 365 lessen. Zowel de theorie als de oefeningen, leren je om op een hele nieuwe manier naar jezelf en het leven te kijken. Het maakt je bewust dat je elk moment de keuze hebt tussen leven vanuit het ego (afgescheidenheid, angst) of vanuit je liefdeskern (eenheid).

De Cursus

De cursus leert je om je denkgeest te trainen in de ‘juiste gerichtheid van denken’ waardoor je meer bewust wordt van de liefdeskern in je (je natuurlijke staat van zijn) en van de eenheid waar we allemaal deel van uitmaken. Als je vanuit deze liefdeskern gaat denken en handelen, zal de kwaliteit van je relaties en leven verbeteren. Door het proces van vergeving toe te passen, krijg je meer innerlijke vrede, wat er ook buiten je gebeurt.

Een Cursus in Wonderen | <br>groeiavond(en)

Beleving gestart

Rob Poiesz

De workshop wordt gegeven door Rob Poiesz. Zijn passies zijn muziek en bewustwording; beide zijn mogelijkheden om de eenheid achter alles te beleven. Zijn ervaringen hiermee zijn een inspiratiebron, zowel in zijn eigen ontwikkeling, als in het ondersteunen van mensen om thuis te komen in zichzelf. 

Een belangrijk element daarbij is het afstemmen op de liefdeskern in je, waardoor blokkades en pijn in jezelf geheeld kunnen worden en je natuurlijke creativiteit vrijkomt. Dit maakt de weg vrij voor een gelukkig en vervullend leven.

Gegevens

Datum:
24 januari
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€12,50
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 417 866 52

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instructies: