Bij mobiele weergave, kantel je telefoon. Je ziet dan meer informatie! Zie onderaan voor verdere instructies.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Een Cursus in Wonderen | introductie

27 september @ 19:30 - 21:30

€12,00
Cursus in wonderen almere

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Vergeving is de sleutel tot geluk

Wie is niet op zoek naar vreugde, vrede en geluk? Maar waar vind je die?

En als je echt gelukkig bent, is dat vaak maar van korte duur. En hoe komt het dat je dan terug kunt vallen in gevoelens van teleurstelling, boosheid, angst of verdriet?

Wat kan je helpen om hier verder in te komen?

A Course in Miracles

Voor mij, Rob Poiesz, is er geen boek dat mij meer inzichten, handvaten en oefeningen gegeven heeft om een gelukkig leven te hebben, dan EEN CURSUS IN WONDEREN. Sinds ik dit boek beoefen en lees, is mijn stemming, rust en levensplezier verbetert naar een niveau dat ik daarvoor niet voor mogelijk hield.

Het boek

Niet voor niets heeft dit boek wereldwijd miljoenen lezers en volgers. Het is een boek dat een spirituele leerweg beschrijft, die je zelfstandig kunt gaan. Naast de theorie (het tekstboek) heb je een werkboek met 365 lessen. Zowel de theorie als de oefeningen, leren je om op een hele nieuwe manier naar jezelf en het leven te kijken. Het maakt je bewust dat je elk moment de keuze hebt tussen leven vanuit het ego (afgescheidenheid, angst) of vanuit je liefdeskern (eenheid).

De Cursus

De cursus leert je om je denkgeest te trainen in de ‘juiste gerichtheid van denken’ waardoor je meer bewust wordt van de liefdeskern in je (je natuurlijke staat van zijn) en van de eenheid waar we allemaal deel van uitmaken. Als je vanuit deze liefdeskern gaat denken en handelen, zal de kwaliteit van je relaties en leven verbeteren. Door het proces van vergeving toe te passen, krijg je meer innerlijke vrede, wat er ook buiten je gebeurt.

De introductie

In deze workshop zullen we hier nader op ingaan. Aan de hand van een aantal thema’s uit de cursus, doen we verschillende oefeningen om je meer bewust te worden hoe je zelf vanuit liefde kunt leven. De workshop is bedoeld voor ieder die meer van de cursus wil weten en ervaren, of je het boek nu kent of niet.

Eventueel vervolg

Als er animo voor is, zal een cursus-intervisiegroep gestart worden om je ervaringen op je leerweg met anderen te kunnen delen.

 

Een Cursus in Wonderen | introductie

Beleving gestart

Rob Poiesz

De workshop wordt gegeven door Rob Poiesz. Zijn passies zijn muziek en bewustwording; beide zijn mogelijkheden om de eenheid achter alles te beleven. Zijn ervaringen hiermee zijn een inspiratiebron, zowel in zijn eigen ontwikkeling, als in het ondersteunen van mensen om thuis te komen in zichzelf. 

Een belangrijk element daarbij is het afstemmen op de liefdeskern in je, waardoor blokkades en pijn in jezelf geheeld kunnen worden en je natuurlijke creativiteit vrijkomt. Dit maakt de weg vrij voor een gelukkig en vervullend leven.

Gegevens

Datum:
27 september
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€12,00
Evenement Categorie:

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 417 866 52

1 thought on “Een Cursus in Wonderen | introductie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Instructies: