Bij mobiele weergave, kantel je telefoon. Je ziet dan meer informatie! Zie onderaan voor verdere instructies.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Enneagram kennismaking

17 augustus @ 19:30 - 21:30

€9,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Inzicht in jezelf... en anderen

Het Enneagram helpt je om door meerdere brillen naar de werkelijkheid te kijken in plaats van die ene bril die je gewend bent te gebruiken. 

Daardoor word je flexibel(er) en krijg je inzicht in de onbewuste motivatie van jezelf en anderen. 

Het Enneagram

Het Enneagram is een psychologisch model, bestaande uit negen karaktertypen. Maar het is veel meer dan dat. De negen planeten staan in het Enneagram, net als de negen aartsengelen. Ook is er De Weg naar Vrijheid, de weg die een kind loopt van geboorte naar volwassenheid en het procesmodel die processen inzichtelijk maakt.

De grote kracht van het Enneagram is de directe toepasbaarheid. Ieder mens heeft sterke en minder sterke kanten. Iedereen vertoont onder verschillende omstandigheden ook ander gedrag. Het Enneagram laat de motivatie van dat gedrag zien.

Het Enneagram helpt je om door meerdere brillen naar de werkelijkheid te kijken in plaats van die ene bril die je gewend bent te gebruiken. Daardoor word je flexibel(er) en krijg je inzicht in de onbewuste motivatie van jezelf en anderen. We kunnen zo relaties verbeteren en teams beter laten functioneren.

Enneagram kennismaking

Tijdens de kennismaking zal je veel Oja-momenten hebben. Wim vertelt op ontspannen en humoristische manier en gebruikt veel praktijkvoorbeelden. Ook is er volop ruimte voor interactie.

 

Enneagram kennismaking

Beleving gestart

Gegevens

Datum:
17 augustus
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€9,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 417 866 52

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Instructies: