Bij mobiele weergave, kantel je telefoon. Je ziet dan meer informatie! Zie onderaan voor verdere instructies.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Frans Heslinga | De Aardse Waarheid

19 oktober @ 19:30 - 22:30

€22,00
Frans Heslinga Almere

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Frans Heslinga | De Aardse Waarheid
Bij tijd en wijle laait de discussie over de vorm van de aarde weer op. Wat als alles anders is dan we altijd geleerd hebben?!
22,00

Op 22 november is Frans ook weer bij PUUR met zijn NIEUWE presentatie; een compilatie en verdieping van zijn meest spraakmakende thema’s. Je kan hiervoor reeds reserveren, nadere informatie volgt binnenkort. 

Is de aarde plat of een andere vorm?

Bij tijd en wijle laait de discussie over de vorm van de aarde weer op. Frans Heslinga doet een vurige betoog over de vorm van de aarde.

Frans Heslinga Almere
  • Hoe kan de huidige mens anno 2022 nog steeds geloven en aannemen wat zgn. ‘wetenschappers’ als Copernicus (anagram voor Open Circus) bijna 500 jaar geleden hebben bedacht?

  • Dat we op een ronde bol leven, met atmosferische druk, die met duizelingwekkende vaart door een vacuüm heelal schiet.

  • Natuur, dieren en mensen zijn rondom vastgeplakt door de magische zwaartekracht, ja zelfs oceaanwater van 10 km diep blijft rustig plakken.

  • En om de aardbol te bewijzen, zijn er boeken geschreven, scripts en leergangen ontwikkeld, instanties in het leven geroepen allemaal op basis van een verzonnen, nooit bewezen theorie.

  • Van de latere vrijmetselaars als Galileï, Newton, Kepler, Lemaitre (Big Bang theorie), Einstein werd geëist dat ze het ronde bolmodel zouden ondersteunen en zo geschiedde.

Wat als de waarheid naar buiten komt

Als de waarheid van de platte aardse schijf naar buiten komt (en dat zal gebeuren) dan zullen alle zgn. ‘wetenschappers’ op hun bek gaan. Opleidingen verdwijnen, boeken kunnen worden weggegooid, leergangen worden opgeheven, ruimtevaart-instanties worden opgedoekt, astronauten en hun leugens worden ontmaskerd en vele reputaties gaan sneuvelen.

De mensheid zal zich bedrogen voelen en naar de hooivorken grijpen. Ziehier waarom uit alle macht de aardse waarheid wordt tegengehouden, koste wat het kost.

Complot denken of compleet denken

Weet wel: de ‘wetenschappers’ bedriegen u. Universiteiten en musea zijn de kerken van de elite, die u nooit de informatie zullen geven waarover zij beschikken.
Zo hou je de machtsverhoudingen immers in stand.

Water is geen H2O (wat ze ons geleerd hebben) en lucht bestaat niet uit 78 % stikstof, 21 % zuurstof en 1 % edelgassen.
Zelfs wat betreft deze elementaire informatie worden we op een groot dwaalspoor gezet. De waarheid moet immers verborgen blijven. Echter, een idee wiens tijd is gekomen is door niets tegen te houden.

Bereid u derhalve maar voor op de grootste bewustzijnsschok in de menselijke geschiedenis.

Frans Heslinga | De Aardse Waarheid

Beleving gestart

Frans Heslinga

Researcher en communicator. Organiseert bewustzijnscongressen en is gespecialiseerd in de (vorm en structuur van) aarde, het aardse gigantisme en biogeologie.

Frans is een gevraagd spreker in binnen- en buitenland. Bekijk zijn website of luister naar de boeiende podcast met Jorn Luka. 

Frans Heslinga - spreker - Almere

Disclaimer PUUR ZENtrum voor bewustZIJN

PUUR is neutraal in religies, overtuigingen en wat waar of onwaar is. PUUR biedt een podium om mensen nieuwsgierig te maken, buiten de gebaande paden te kijken, inspiratie op te doen en om te verbinden. Iedereen met respect voor mens en natuur is welkom. Spreekt een beleving je aan, kom! Past een onderwerp niet bij, kies dan iets anders. 

Gegevens

Datum:
19 oktober
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
€22,00

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 417 866 52

1 thought on “Frans Heslinga | De Aardse Waarheid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Instructies: