Bij mobiele weergave, kantel je telefoon. Je ziet dan meer informatie! Zie onderaan voor verdere instructies. Lees verdere instructies onderaan de pagina.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mannencirkel | februari

9 februari @ 19:30 - 22:00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Mannencirkel | februari
In de mannencirkel staat verbinding centraal. Met jezelf en elkaar. In een veilige setting delen en ervaren we over uiteenlopende onderwerpen en hebben we plezier.
17,00

Thema: Een Cursus in Wonderen

De cursus leert je om je denkgeest te trainen in de ‘juiste gerichtheid van denken’ waardoor je meer bewust wordt van de liefdeskern in je (je natuurlijke staat van zijn) en van de eenheid waar we allemaal deel van uitmaken.

Praktische informatie

De mannencirkel is er iedere maand op de 2e donderdag. 

Verbinding is het centrale thema, met jezelf en de anderen. Er is een veilige en ontspannen sfeer waarin alles gedeeld kan worden. En er is ook ruimte voor plezier! 

Er is inmiddels een vertrouwde groep en doordat er regelmatig nieuwe mannen aansluiten blijft de groepssamenstelling dynamisch. Mede afgestemd op het thema is de groepsgrootte doorgaans beperkt tot 12.

 

Mannencirkel | februari

Beleving gestart

Gegevens

Datum:
9 februari
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 417 866 52

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instructies: