Bij mobiele weergave, kantel je telefoon. Je ziet dan meer informatie! Zie onderaan voor verdere instructies. Lees verdere instructies onderaan de pagina.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meditatie | Walk Down Memory Lane

5 oktober @ 19:30 - 21:00

Gratis

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Meditatie door Rebecca Azijnman

Rebecca is een ècht MensenMens, ademt Liefde en kijkt letterlijk en figuurlijk door een roze bril.

Ze is altijd oprecht geïnteresseerd naar het verhaal achter de mens en zijn/haar gedrag, is open minded en een pure OerMoeder❣️

mediteren-Almere

De meditatie

De avond zal een Walk Down Memory Lane worden. Een reis door de emoties met behulp van muziek. Waar zitten de pijntjes en de littekens van ons leven.
Deze aanraken, er laten zijn, zonder oordeel en in het licht zetten om ze bewust te worden, erkenning te geven en te helen.

Hoe kun je als volwassene je kleine Ik liefdevol in je armen nemen, troosten en geruststellen. Hoe kun je beseffen dat wat je meegemaakt hebt je een les heeft geleerd, waardoor je een rijper en rijker mens bent geworden. Terugkijken om te zien hoe ver je bent gekomen.

In deze roerige tijden, the roaring twenties, even met elkaar terug naar de basis. Van alleen en op jezelf naar Samen in Verbinding.

Lief zijn voor elkaar begint bij Lief zijn voor jezelf. Wanneer dan iedereen Liefde geeft aan de mensen om zich heen, gaat dat olievlekken. Verbeter de Wereld, begin bij jezelf en Pay it Forward.

All we need is Love. 🙏❣️❤️

Meditatie bij PUUR

Of je nu nieuw bent of al ervaren met meditaties, je bent van harte welkom. Je kan meedoen op de manier die goed voor je voelt. Tijdens een geleide meditatie wordt je meegenomen in een verhaal veelal ondersteunt door ontspannende muziek.

Tijdens de meditatie zit je op een stoel of op je eigen meditatiekussen. Wil je liever liggen op je yogamatje dan kan dat als er voldoende ruimte is.

Na de meditatie is er gelegenheid om te verbinden met anderen. Ook nieuwe bezoekers voelen zich vaak snel welkom in de ontspannen ambiance.

Meditatie | Walk Down Memory Lane

Beleving gestart

Gegevens

Datum:
5 oktober
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 417 866 52

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instructies: