Bij mobiele weergave, kantel je telefoon. Je ziet dan meer informatie! Zie onderaan voor verdere instructies.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Medium avond met Tarot

14 september @ 19:30 - 22:00

€25,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Medium Frans Meulman

Deze avond krijg je gegarandeerd een boodschap mee o.b.v. jouw trekking van de Tarotkaarten. 

De groep is beperkt tot 15 deelnemers. 

De Tarotkaarten

Frans geeft een korte uitleg van de Tarotkaarten. De Grote Arcana is het meest symbolische deel van de tarot, deze kaarten vertegenwoordigen de belangrijke veranderingen in ons leven (levensstadia).

De kaarten van de Kleine Arcana vertegenwoordigen de vier elementen (vuur, lucht, aarde en water) en hebben meer te maken met de dingen van alledag. Elke kaart, in combinatie met andere kaarten, heeft een uitleg nodig.

De medium demonstratie

Iedereen krijgt deze avond een reading, daar is de groepsgrootte op afgestemd. Naast je eigen boodschap zal je ook leren en herkenning vinden in de boodschappen die anderen ontvangen. 

Frans gaat afwisselend de deelnemers in meerdere ronden langs. In ronde 1 trek je een kaart en daar krijg je een boodschap bij. Als de andere deelnemers zijn geweest trek een je een tweede kaart en krijg je een verdieping op de eerste kaart, enzovoort. Dit maakt de avond interactief, ontstaat er groepsgevoel en hoef je – anders da wanneer je je boodschap ineens krijgt – niet lang te wachten. 

De uitleg van de kaarten gaat over verleden, het heden en advies voor de toekomst en waar nodig met waarschuwingen. De boodschappen die Frans brengt worden op een humoristische, ontspannen en toch serieuze wijze verteld.

 

Medium avond met Tarot

Beleving gestart

Gegevens

Datum:
14 september
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€25,00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 417 866 52

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Instructies: