Bij mobiele weergave, kantel je telefoon. Je ziet dan meer informatie! Zie onderaan voor verdere instructies. Lees verdere instructies onderaan de pagina.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Niks doen verandert niks

6 februari @ 19:30 - 21:30

€7,00
Holistisch welzijn centrum PUUR Almere

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Niks doen verandert niks (6 feb)
Tijdens deze avond leest Inez voor uit haar boek 'Niks doen verandert niks' en laat je nadenken en meepraten over de waan van alledag.
7,00

Inez geeft deze avond bij PUUR op 6 februari en 7 maart. Je bent ook beide avonden welkom want de energie van de avond bepaalt hoe de avond gaat. 

Inez van der Scheer

Inez is samen met Jan vooral bekend van Ladonna Nieuwetijdswinkel in Almere-Stad. 

Schrijven is een van de passies van Inez. Zo schreef ze het gedicht ‘Liefde is Machtig’ dat tijdens de periode van de C19 maatregelen veel gedeeld is op Social Media. 

In oktober 2022 verscheen ‘Niks doen verandert NIKS’.

PUUR Almere

Niks doen verandert niks

We leven in een bijzondere tijd. Veel mensen zijn bezig met de ontwikkeling van hun bewustzijn. Als je dit leest, dan ben jij er daar eentje van. Soms is het in de praktijk best lastig om toe te passen, wat je graag zou willen: Een mooiere wereld

Want voor je het weet zit je weer achter het stuur van je auto te schelden op andere weggebruikers, laat je je uit je tent lokken door een zeurende collega of laat je je bang maken door berichten op social media.

Inez heeft een boek geschreven: Niks doen verandert niks. Hier staan allerlei praktijkverhalen en voorbeelden in, die je uitnodigen om na te denken over jezelf.
Want waar ben je nou eigenlijk mee bezig? En hoe kun je zelf bijdragen aan het verwezenlijken van die mooie wereld? In ieder geval niet door niks te doen.

De avond

Tijdens deze avond leest Inez voor en laat je nadenken en meepraten over hoe je in de praktijk omgaat met de waan van de dag. En dat kan variëren van de vraag of je in God gelooft tot welke tandpasta je gebruikt. Altijd interessant om er achter te komen hoe iemand anders daar over denkt.

Op een luchtige en humoristische manier, maar altijd met respect praat Inez over persoonlijke onderwerpen, gedachtenspinsels en dagelijkse belevenissen. Herkenbaar en vermakelijk. 

Aan het eind van de avond ga je misschien weg met meer vragen, dan waar je mee gekomen was, maar misschien is dat wel precies de bedoeling…

 

Tijdens de avond kun je het boek aanschaffen en krijg je er een persoonlijke boodschap van Inez in geschreven. De prijs is €15,– en €22,– voor de harde kaft. Betaal bij voorkeur contant, pin of tikkie is ook mogelijk. 

Niks doen verandert niks

Beleving gestart

Gegevens

Datum:
6 februari
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€7,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 417 866 52

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instructies: