Bij mobiele weergave, kantel je telefoon. Je ziet dan meer informatie! Zie onderaan voor verdere instructies. Lees verdere instructies onderaan de pagina.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Numerologie | inzicht uit je eigen bron

19 december, 2022 @ 19:30 - 21:30

€18,00
Almere-Numerologie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Het leukste wat je kunt zijn is jezelf. Numerologie, inzicht uit je eigen bron

Je geboortedatum is de bron voor Numerologie om inzicht in jezelf:

  • je aanleg
  • je bestemming
  • het waarom
  • en hoe je met situaties en mensen omgaat.
Almere-Numerologie

Waarom deze workshop, Numerologie

Als je zit met vragen, vastloopt of behoefte hebt aan inzichten of gewoon nieuwsgierig bent, bied deze introductie-workshop je tal van verschillende handreikingen en inzichten. 

Aan de hand van je geboortedatum en geboortenaam zijn veel dingen uit je eigen leven en contacten met andere mensen te herkennen en te ervaren.

Op deze avond geeft Brigitte, als gecertificeerd Numeroloog Circles of Life, een introductie-workshop met als thema “Het leukste wat je kunt zijn is jezelf.”

Tijdens de workshop

Deze workshop biedt verrassende krachtige inzichten voor de beweging in jouw leven. Tijdens de workshop krijg je zicht op de betekenis en achtergrond van getallen. 

Brigitte laat jou je eigen bestemming en rode draad uitrekenen.
Met dat inzicht krijg je ruimte om verbinding te ervaren met je ware zelf, met jouw talenten, met jouw potentie, het pad naar geluk, de te nemen hordes. Kortom, om bewust te worden om vanuit een ander perspectief naar je eigen leven en naar het leven van anderen te kijken.

We staan ook stil bij de energie van het jaar waarin je leeft en welk effect deze tijd/ fase voor jou/ op jou heeft. Kortom in welke circle of life je nu leeft.

Ben je nieuwsgierig om te ontdekken wat jouw eigen levenslessen zijn, het leven waarvoor je geboren bent? Doe dan mee.

Verdiepingsworkshop

Tijdens de introductie workshop in maart en juni waren de deelnemers erg enthousiast en was er vraag naar meer. Daarom hebben we een cyclus van 4- avonden gepland met ieder een eigen thema. Lees HIER meer. 

Oktober was snel volgeboekt, voor januari is er nog beperkt plek. 

Numerologie | inzicht uit je eigen bron

Beleving gestart

Brigitte Hooijmans

Een uitspraak die mij kenmerkt is Slim & Stout, mijn Recept voor Leven. Naarmate ik meer van blond naar antiek grijs ga, kan ik dit recept steeds beter verwoorden, uitdragen en de ander mee inspireren.

Het gebruik van mijn boerenwijsheid (slim) en het combineren met dapper zijn (stout) om mijn gevoel te blijven volgen is een wijze van leven, wat ik ieder persoon gun.

Numerologie-Almere

Gegevens

Datum:
19 december, 2022
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€18,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 417 866 52

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instructies: