Bij mobiele weergave, kantel je telefoon. Je ziet dan meer informatie! Zie onderaan voor verdere instructies. Lees verdere instructies onderaan de pagina.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP EENDAAGSE!

26 januari @ 09:00 - 16:30

coaching PUUR Almere

Deze dag wordt georganiseerd door Voor Elkaar Gebokst. Kijk voor details en reservering op https://voorelkaargebokst.nl/leadership-fundamentals/ 

 

Je leeft in een wereld waar vrijwel alles onzeker is. Wat is wel zeker in het leven? Dat de zon elke dag op komt en weer onder gaat. En dat we ooit weer een keer dood gaan.

Het begint bij jezelf. De wereld gaat toch wel door, met of zonder jou. Klinkt best deprimerend, maar als je dat beseft is het alleen maar bevrijdend.

Hoe ga jij hiermee om? Het begint bij jezelf. Dichtbij jezelf kunnen blijven, de controle pakken en behouden over jezelf ondanks alles wat er zich buiten jou afspeelt. De regie over je leven pakken en gaan voor impact maken en groei bewerkstelligen. Dat is persoonlijk leiderschap. Als dat lukt zal je een flinke stijging zien in je energielevel, je drive, je daadkracht & je relaties. Dat is wat je wilt toch?

Thema’s die aanbod komen deze dag zijn onder andere: mindset, visie, drijfveren, overtuigingen, gedrag, grenzen & ontwikkeling.

Ijsbad-koning en ademcoach Justin van den Berg van Primal Focus Cold Exposure zal jullie ondersteunen bij het ijsbad en voldoende ademwerk tussen de oefeningen door om nog dichter bij jezelf te komen.

Gegevens

Datum:
26 januari
Tijd:
09:00 - 16:30
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, ,

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 417 866 52

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instructies: