Bij mobiele weergave, kantel je telefoon. Je ziet dan meer informatie! Zie onderaan voor verdere instructies. Lees verdere instructies onderaan de pagina.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Spirituele iriscopie |
Wat vertelt je oog over jou?

7 februari @ 19:30 - 22:00

€15,00
Holistisch Almere

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Spirituele iriscopie (7 feb)
Zou je ook willen weten wat je oog je allemaal te vertellen heeft? En hoe je in verbinding met je hogere Zelf kunt komen?
15,00

Hans is na een sabbatical weer terug. Hij heeft over de jaren met veel succes lezingen gegeven bij PUUR. Deze lezing is op 7 februari en 20 maart. Op 8 april ben je welkom voor een dagworkshop. 

Wat vertelt je oog over jou?

Deze avond gaan we kennis maken met wat er allemaal in je oog te zien is over je aanleg, talenten, over relaties en je creatieve kanten, hoe je omgaat met emoties en waar er valkuilen zitten. Ineens zul je jezelf (en je eventuele partner, kinderen, familie) beter begrijpen.

Holistisch Almere

Wonderlijke wereld van irissen

De wonderlijke wereld van de irissen zal je deze avond versteld laten staan wat er allemaal te zien is en hoe prachtig dit is. In de ogen zien we erg veel verschillende structuren. Dat is bij ieder mens verschillend en het weerspiegelt dat we allemaal unieke wezens zijn. Stippen, openingen, groeven, lijnen (radiairen) en talloze variaties gaan we uitleggen.

Zou je ook willen weten wat je oog je allemaal te vertellen heeft? En hoe je in verbinding met je hogere Zelf kunt komen? Kom dan genieten van deze avond. Via beelden wordt alles verhelderd en gaan we ook onze eigen ogen ‘ontdekken’.

 

Foto’s van je ogen

In de pauze van de lezing kun je, tegen een vergoeding van € 7,50, foto’s van je ogen laten maken. Deze worden dan binnen een week naar je toe gemaild. 

Hans Thijssen

Met zijn 25 jaar ervaring is dat in goede handen van Hans Thijssen, natuurgeneeskundige en acupuncturist en gespecialiseerd in de spirituele iriscopie.

Welzijncentrum Almere

Spirituele iriscopie | <br>Wat vertelt je oog over jou?

Beleving gestart

Gegevens

Datum:
7 februari
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€15,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 417 866 52

Organisator

Hans Thijssen
E-mail:
info@rayid.nl
Bekijk de site van Organisator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instructies: