Bij mobiele weergave, kantel je telefoon. voor een betere gebruikerservaring.
Zie onderaan voor verdere instructies.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VITAMINE B12 TEKORT:
verborgen volksziekte met grote impact

16 november @ 19:30 - 22:00

€10,00
vitaminie B12 tekort

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Dit is de 3e keer dat Bo Baden bij PUUR een lezing geeft. Zijn ‘verhaal vertellende’ manier, de interacties en zijn 12+ jaar ervaring met B12 maken dit niet alleen een zinvolle, informatieve avond maar ook een leuke!

Lezing door Bo Baden

Vitamine B12 speelt een cruciale psychische en lichamelijke rol bij ‘t verkrijgen of in stand houden van vitaliteit én bij de spirituele ontwikkelingsweg van hoog gevoeligen (HSP-ers).

Vitamine B12-tekort

Vitamine B12 is essentieel bij het goed op orde houden van zowel de lichamelijke als ook de psychische gezondheid. We halen B12 normaal gesproken uit dierlijke voeding (vlees, vis, gevogelte, kaas, melk, eieren, kwark, etc.).

Maar bij veel mensen gaat er iets mis in de opname in de maag-darmstreek. Dat kan komen door de leeftijd-het hebben van te weinig maagzuur (50 plus, 60 plus en ouder), door te veel stress, door een erfelijke aanleg, door het gebruik van medicijnen (maagzuurremmers, antidepressiva, de anticonceptiepil, veel antibiotica, metformine, etc.), het gebruik van lachgas, het drinken van veel alcohol; veel roken, etc.

 

Ook de groep “HSP-spiritueel” krijgt regelmatig te maken met de gevolgen van een B12 tekort, mede door een diepgaande “verbouwing” van het lichaam die nu plaatsvindt (bij die verbouwing wordt extra B12 gevraagd).

 

En nu komt het: dat op zich zo onschuldig klinkende “vitamine b12-tekort” speelt een veel grotere rol bij tal van (ernstige) hedendaagse ziekten (ME, MS, ziekte van Crohn, dementie, etc.) en gezondheidsklachten (moeheid, overprikkeling, vergeetachtigheid, uit evenwicht zijn, etc.), van jong tot oud, dan over het algemeen beseft wordt.

Dat komt mede door een foutief lage B12 bloedwaardenorm van 150 pmol/l die artsen in Nederland en België nog steeds hanteren, in plaats van 400 á 500 pmol/l, zoals B12 experts wereldwijd aanbevelen.

 

Bo Baden

Spreker en B12 expert Bo Baden schetst op heldere en lichtvoetige wijze de omvang en impact van de Vitamine B12 tekort epidemie en welke oorzaken daaraan ten grondslag liggen. Hij zal spreken vanuit 12 jaar B12 praktijk- en coachervaring.

Met ook hele bijzondere herstelverhalen van (vaak ook hoog gevoelige en “spirituele”) mensen die een nieuwe, hele succesvolle, B12 zuigtablettenformule hebben benut. Er is ook ruim de gelegenheid om jouw vragen te beantwoorden.

BEN JIJ EEN TYPISCHE ‘B12-ER’?

HOOG GEVOELIGE EN SPIRITUELE MENSEN HEBBEN OOK VAAK LAST VAN EEN B12 TEKORT. OFTEWEL, DE VRAAG IS: “BEN JIJ SOMS EEN TYPISCHE B-TWAALVER?”

 

“Typische B12-ers” zijn vaak Hoog Sensitieve Personen – ‘puristen’ (hele pure mensen; kunnen bijv. niet liegen en manipuleren; houden niet van ego-spelletjes)– houden van schoonheid – zijn sterk verbonden met de Aarde, de natuur en met dieren- ze hebben telepathische vermogens – hun hogere zintuigen zijn meer uitgesproken ontwikkeld – ze nemen soms de aanwezigheid van entiteiten en-of andere energievormen waar – het zijn hele liefdevolle mensen – ze hebben een Hart van goud- ze hebben moeite met geweld en het nieuws in de wereld- ze doen dan ook vaak aan “nieuws-vasten”- ze hebben een diep en helder weten – hebben regelmatig incarnatie problemen; hebben dus moeite om volmondig “ja” te zeggen voor het leven op deze “ruwe” planeet – ze voelen zich als een vreemdeling op aarde of hebben het gevoel te leven in ‘de omgekeerde wereld’ – het zijn bijna altijd visueel-ruimtelijke leerlingen – het zijn beelddenkers – vaak ook auditief leerlingen – het zijn laatbloeiers die lang het gevoel hebben dat ze in de ‘wachtkamer’ van het leven zitten – velen van hen kennen het gemis of het gevoel van een “verloren tweelinghelft” – ze hebben hun ‘bestaansrecht’ niet echt kunnen pakken – en-of ervaring met moeizaam of “bedreigd moederschap”– en-of hebben te maken of voelen zich geraakt door schending van de Integriteit van de Vrouw- Moeder Aarde – ze hebben een ‘Goddelijke taak’ maar krijgen die door een haperende vitaliteit maar moeizaam neergezet op aarde.

 

Deze HARTelijke lieve mensen zijn uit het goede hout gesneden – kenmerkend is: ze geven nooit op, ook al wordt het nog zo zwaar gemaakt; worden ze nog zo getest door (financieel) tegenslag en fysiek ongemak- ze blijven zoeken totdat het antwoord op hun gezondheidspuzzel kloppend en compleet is…- en ze weten al die tijd intuïtief dat ze er uiteindelijk (uit) gaan komen.

 

HET B12 thema is: je bestaansrecht vanuit (hernieuwde) vitaliteit kunnen claimen (opeisen)-Leven… En dus moeiteloos, vanuit ‘de flow’, vanuit intuïtie, in verbinding met het Geheel, jouw uniek pad (missie-bedoeling) laten ontstaan, leven, groeien, bloeien..

 

 

Wil je hier misschien nog meer over weten? Lees je rijk op de website waar Bo Baden actief voor is: www.vitamineb12tekort.nl 

 

VITAMINE B12 TEKORT:<br> verborgen volksziekte met grote impact

Beleving gestart

Gegevens

Datum:
16 november
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€10,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06 417 866 52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instructies: