Bij mobiele weergave, kantel je telefoon. Je ziet dan meer informatie! Zie onderaan voor verdere instructies. Lees verdere instructies onderaan de pagina.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vitamine B12 tekort?! – Bo Baden

28 februari @ 19:30 - 22:00

€12,50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
B12 lezing met Bo Baden (28-feb)
Ben jij een typische ‘B12-ER’? Ontdek het tijdens deze interactieve lezing.
12,50

Dit is de 2e keer dat Bo Baden bij PUUR een lezing geeft. In november was het een succes! Zijn ‘verhaal vertellende’ manier, de interacties en zijn 12+ jaar ervaring met B12 maken dit niet alleen een zinvolle, informatieve avond maar ook een leuke!

Lezing door Bo Baden

Vitamine B12 speelt een cruciale psychische en lichamelijke rol bij ‘t verkrijgen of in stand houden van vitaliteit én bij de spirituele ontwikkelingsweg van hoog gevoeligen (HSP-ers).

Vitamine B12-tekort

Een niet herkend of niet goed behandeld vitamine B12-tekort speelt een veel grotere rol bij tal van hedendaagse ziekten en gezondheidsklachten, van jong tot oud, dan over het algemeen beseft wordt. Dat op het eerste gehoor zo onschuldig klinkende “vitamine B12-tekort” ondermijnt, ontwricht en sloopt sluipenderwijs het lichaam, maar ook de psyche van de mensen die het betreft.

Bo Baden

Spreker en B12 expert Bo Baden schetst op heldere en lichtvoetige wijze de omvang en impact van de Vitamine B12 tekort epidemie en welke oorzaken daaraan ten grondslag liggen. Hij zal spreken vanuit 12 jaar B12 praktijk- en coachervaring.

Met ook hele bijzondere herstelverhalen van (vaak ook hoog gevoelige en “spirituele”) mensen die een nieuwe, hele succesvolle, B12 zuigtablettenformule hebben benut. Er is ook ruim de gelegenheid om jouw vragen te beantwoorden.

BEN JIJ EEN TYPISCHE ‘B12-ER’?

Minimaal 1,6 miljoen ‘nuchtere, aardse’ Medelanders, van jong tot oud, hebben nu, zonder dat ze dat weten, te maken met de impact van een niet (h)erkend, of niet goed behandeld (!) B12-tekort. Bijvoorbeeld door B12 injecties met hydroxocobalamine B12 – een B12 soort die jammer genoeg vaak niet goed kan worden verwerkt (omgezet) en opgenomen door het lichaam.

Vitamine B12, de ‘Koning der Vitamines‘, is essentieel voor: 

 • een goed immuunsysteem 
 • voor het zuurstof-transport
 • voor het helpen beschermen en goed laten functioneren van de zenuwen en zenuwbanen 
 • het aansturen van andere Vitamines (B6, B11 en D3 bijv.)
 • voor een goede stofwisseling van eiwitten, koolhydraten en vetten
 • voor een goede afvalverwerking, citroenzuurcyclus, vorming van DNA, celdeling
 • het maken van gezonde rode bloedcellen
 • de succesvolle opname van ijzer
 • het hebben van een goed geheugen, etc., etc. 

Daarnaast is B12 heel belangrijk voor je geestelijk welbevinden, je ‘Joie de Vivre’ (Zin in het leven, zelfliefde, daadkracht, stootkracht, creativiteit, humor, stoutmoedigheid, lef, weerbaar zijn, etc).

 

Hoe ontstaat een B12 tekort?

Zo’n B12 tekort ontstaat door een opnameprobleem van B12 uit dierlijk voedsel (vlees, vis, kaas, eieren etc) in de maagdarmstreek. En dat kan komen door:

 • stress
 • te weinig maagzuur (let op: daar krijgen álle 50 plussers mee te maken..)
 • vegetarisme-veganisme-raw food eten
 • het eten van tarwe
 • het veelvuldig gebruik van alcohol, lachgas, anti-biotica
 • het slikken van de pil of maagzuurremmers
 • een vervuilde lever, een maagverkleining, etc. 

Een B12-tekort, hoe onschuldig het ook klinkt, zet wél de poort wijd open voor alle mogelijke lichamelijke én psychische klachten, kwalen en ziekten waar jij als individu aanleg voor hebt. Dat maakt het klachtenbeeld ook zo divers en bijna ongeloofwaardig breed. Kijk hier eens voor de uitgebreide B12 tekort symptomenlijst, met meer dan 700 verwijzingen naar wetenschappelijk onderzoek.

 

B12 en hooggevoeligheid en spiritualiteit

Onze grootste filosoof, Johan Cruijff, zei ooit: “Je gaat het pas zien als je het doorhebt“. Dat geldt ook voor dit onderwerp: als je ineens het hele ‘plaatje’ van een geniepig, sluipend en slopend B12 tekort ziet, als onderliggende factor bij heel veel gezondheidsproblemen, is je werkelijkheid voorgoed veranderd.

Maar er is nóg een bijzonder aspect aan dit zich nog steeds ontvouwende B12-Pionier-Doorbraak-Verhaal. Het blijkt namelijk dat juist ook die vrij grote, en steeds groter wordende, groep van Hoog Gevoelige en Spiritueel Geïnteresseerde (en Begaafde) Medemensen onder ons, op dit moment, getroffen wordt door een niet (h)erkend B12-gebrek. 

En dat komt omdat er sinds 21-12-2012 een (r)evolutionaire ‘ombouw’ van het lichaam van die hoog gevoelige spirituele medemens plaatsvindt. Een ombouw, waar je nog nauwelijks iets over leest of hoort in de media, maar die wel degelijk plaatsvindt: 

 • er komen chakra’s bij (van 7 naar 13)
 • er worden slapende DNA-ketens geactiveerd
 • hersenen gaan anders functioneren (mensen gaan meer in hun Hart en minder in hun hoofd leven)
 • de fijngevoeligheid van de zintuigen neemt toe, de paranormale vermogens gaan bloeien
 • men wordt steeds intuitiever, etc. etc. 

De crux van dit verhaal: die ombouw vraagt om heel veel extra B12. Anders kun je dus allerlei klachten krijgen: intense vermoeidheid (burn-out), intense hoofdpijnen, vreemde tintelingen in ledematen, benauwdheid op de borst; duizeligheid; psychisch uit balans zijn, niet meer tegen druk (stress) kunnen; extra hoog gevoelig raken voor licht, geluid, mensen, voedingstoffen, etc., etc.

Goed nieuws

Het Goede Nieuws is: met de huidige hoog gedoseerde krachtige B12 smelttabletten formule, mét foliumzuur, mede gebaseerd op jarenlange research van arts Hans Reijnen uit het Brabantse Deurne, knappen de meeste hoog gevoelige spirituele mensen redelijk, goed, tot en met zelfs spectaculair op. 

En verloopt die (r)evolutionaire ombouw van het lichaam soepel en relatief snel: veel hoog gevoelige spirituele mensen zijn na een maand of vier hoog gedoseerd B12 gebruik (vrijwel) klachtenvrij, zijn niet of nauwelijks meer hoog gevoelig; staan extra in hun kracht; zijn als het ware dieper geïncarneerd IN hun lichaam en kunnen eindelijk voor het eerst datgene moeiteloos gaan neerzetten waarvoor ze geboren zijn. 

Dat maakt deze nieuwe B12 zuigtablettenformule tot een belangrijk cado, een essentieel nieuw Gezondheidspuzzelstukje. En voor sommigen (zo’n 25% van de benutters) is het zelfs de oplossing van hun hele puzzel. En dat is werkelijk bijzonder om te horen én mee te maken. Lees svp. in dit verband de talloze B12-ervaringsverhalen, zoals van Clare van den Berg en Edwin van der Sande, tussen alle andere B12 opknapverhalen: op www.vitamineb12tekort.nl

 

DE VRAAG KAN DUS ZIJN: “BEN JIJ EEN TYPISCHE B-TWAALVER”?

Typische B12-ers zijn vaak Hoog Sensitieve Personen – zijn ‘puristen’ – houden van schoonheid – zijn sterk verbonden met de Aarde, de natuur en met dieren- ze hebben telepathische vermogens – hun hogere zintuigen zijn meer uitgesproken ontwikkeld – ze nemen soms de aanwezigheid van entiteiten en/of andere energievormen waar – het zijn heel liefdevolle mensen – ze hebben moeite met geweld en het nieuws in de wereld- ze hebben een diep en helder weten – hebben incarnatie problemen – ze voelen zich als een vreemdeling op aarde of hebben het gevoel te leven in ‘de omgekeerde wereld’ – het zijn bijna altijd visueel-ruimtelijke leerlingen – het zijn beelddenkers – vaak ook auditief leerlingen – het zijn laatbloeiers die lang het gevoel hebben dat ze in de ‘wachtkamer’ zitten – ze kennen het gemis of het gevoel van een “verloren tweelinghelft” – ze hebben hun ‘bestaansrecht’ niet echt kunnen pakken – en/of ervaring met moeizaam of “bedreigd moederschap”– en/of hebben te maken of voelen zich geraakt door schending van de Integriteit van de Vrouw /Moeder Aarde – ze hebben een ‘Goddelijke taak’ maar krijgen die maar moeizaam neergezet op aarde – ze hebben groot gevoel voor eerlijkheid en rechtvaardigheid (ze kunnen bijv. ook niet liegen en bedriegen…ze doen ook niet mee aan ego spelletjes, manipulatie en achterklap, etc etc) – het zijn HARTmensen, ze zijn uit het goede hout gesneden – ze geven nooit op, ook al wordt het nog zo zwaar gemaakt; worden ze nog zo getest door (financieel) tegenslag en fysiek ongemak – ze blijven zoeken totdat het antwoord op hun gezondheidspuzzel kloppend en compleet is…- en ze weten al die tijd intuïtief dat ze er uiteindelijk (uit) gaan komen..

HET B12 thema is: je Bestaansrecht kunnen claimen (opeisen) – Leven.. en dus moeiteloos, vanuit de Flow, vanuit de Intuïtie, in verbinding met het Geheel, jouw uniek pad (missie-bedoeling) laten ontstaan, groeien…

 

Wil je hier misschien nog meer over weten? Lees je rijk op de website waar Bo Baden actief voor is: www.vitamineb12tekort.nl 

En je kunt die succesvolle B12 formule van arts Hans Reijnen eventueel hier aanschaffen: www.vitamineb12nu.nl Vaak beginnen mensen dan met het Standaardpakket B12. Om daarna soms nog door te gaan met het 3 x sterkere Powerpakket (voor 2 of voor 4 maanden te bestellen). 

Voor telefonisch advies kun je op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 bellen met
06 57 77 29 33 (normaal tarief, gratis advies).

Vitamine B12 tekort?! – Bo Baden

Beleving gestart

Gegevens

Datum:
28 februari
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€12,50
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 417 866 52

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instructies: