Bij mobiele weergave, kantel je telefoon. Je ziet dan meer informatie! Zie onderaan voor verdere instructies. Lees verdere instructies onderaan de pagina.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop mindfulness

19 januari @ 19:30 - 21:30

€10,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Je kunt de golven niet tegenhouden,
leer surfen.

Jon Kabat Zinn – oprichter Mindfulness-Based Stress Reduction

Mindfulness

  • Heb je een druk leven?
  • Ben je elke dag in touw om alle ballen hoog te kunnen houden?
  • Daarbij heb je waarschijnlijk een lange to-do-lijst met wat er allemaal moet gebeuren, ben je met het één bezig en denk je alweer aan het volgende.
  • Je werkt veel vanuit je hoofd, je voelt je vaak gehaast en dit kost veel energie.

Komt dit je bekend voor? Dan is een training mindfulness iets voor jou.

Hoe blijf je in het hier en nu en zorg je goed voor jezelf? Zeker wanneer je door de waan van de dag jezelf vaak voorbij loopt.
Bij mindfulness leer je bewust te zijn van dit moment en te accepteren van dat wat er nu is, zonder te oordelen.

Nieuwsgierig naar een kennismaking met mindfulness en meer informatie over de training die we in 2023 starten? Meld je dan aan voor deze workshop.

Programma

  • Introductie op mindfulness
  • Verschillende meditaties en oefeningen
  • Theoretische onderbouwing

Voor de workshop is het fijn, makkelijk zittende kleding te dragen.
We doen liggende en zittende oefeningen.


Voor de liggende oefeningen is het prettig een matje en dekentje mee te nemen, heb je die niet dan hebben wij er een beperkt aantal liggen. De zittende oefeningen kunnen prima op een stoel, maar vind je het prettiger een meditatiekussen te gebruiken, neem dit dan gerust mee.

Workshop mindfulness

Beleving gestart

Cindy de Winter

Ik werk graag met mensen en doe dit al mijn hele werkzame leven. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan in het basisonderwijs.

Toch zijn er regelmatig momenten geweest, waarop ik meer energie gaf dan dat ik er energie voor terug kreeg. Er waren regelmatig momenten dat ik dacht: is het onderwijs nog wel waar ik me thuis voel met alle druk, verwachtingen en stress?

Op het moment dat ik werkte als adjunct-directeur, kreeg ik een hersenschudding. Na een lang herstelperiode, ging ik weer aan het werk en opnieuw bekroop me het gevoel; wil ik dit nog wel?

Ik ben gaan onderzoeken waar ik energie van krijg en waar ik gelukkig van word. Als verbinder, sta ik graag in contact met anderen. Het in gesprek zijn met anderen, coachen en kennis overdragen geven mij energie.

Dat bracht mij bij de opleiding ‘mindfulness en compassie trainer en coach’. Door het trainen en coachen komen mijn kernwaarden samen en doe ik wat ik het liefst doe: op een verbindende manier werken met mensen, door het geven van mindfulnesstrainingen.

Tijdens mijn opleiding en het geven van trainingen, ben ik me steeds meer bewust geworden van mijn automatische reacties in verschillende situaties en de keuzes die ik heb in het reageren op die situaties. Het geeft ruimte, rust en energie.

Dat wil ik in mijn trainingen graag aan anderen meegeven.

Live the moment.
Warme groet, Cindy

Gegevens

Datum:
19 januari
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€10,00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, ,

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 417 866 52

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instructies: