Coaching, begeleiding en cursussen

Ondersteuning vragen = moed tonen

Het is volkomen normaal en heel begrijpelijk dat je op momenten behoefte hebt aan een professionele, objectieve visie. Een ander perspectief krijgen kan zo verhelderend zijn! 
Of misschien loop je (keer op keer) vast in het ‘spel’ dat het leven heet en is het nodig om opnieuw koers te bepalen. Het is het zo helpend en fijn als iemand je ondersteunt en je handvatten geeft om (weer) voor jezelf te kiezen zodat je bijvoorbeeld je grenzen kunt aangeven. 

 

Begeleiding; zorg(t) dat het klikt

Wim – van PUUR – is coach en therapeut en heeft een goed gevulde gereedschapskist om je te ondersteunen. En het belangrijkste is dat je een coach of therapeut hebt waarmee het klikt; met PUUR hebben we een groot netwerk en we begeleiden je graag om de juiste coach, therapeut of energiewerker te vinden. Kijk ook zeker bij de aangesloten bij PUUR.

 

Cursussen

 

Wil je graag nieuwe kennis opdoen, je horizon verbreden of nieuwe manieren leren om nog meer bewustZIJN te creëren? Bij PUUR bieden we regelmatig cursussen aan en we hebben de ambitie dit verder uit te breiden en te verbreden. Heb je suggesties of kun jij een cursus organiseren, laat het ons horen!
Cursussen staan ook vermeldt in de agenda.

coaching-almere

Verbind met PUUR

We hebben verschillende edities nieuwsbrieven. Kies de editie(s) van jouw voorkeur.

close

Verbind en
blijf op de hoogte

Geslacht *
Selecteer je voorkeur:
Heb of ambieer je een eigen praktijk als holistisch therapeut of energiewerker?

Je kan op ieder moment van 1 of meer lijsten uitschrijven.
We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.