Bij mobiele weergave, kantel je telefoon. Je ziet dan meer informatie! Zie onderaan voor verdere instructies. Lees verdere instructies onderaan de pagina.

Geannuleerd Film & verbindingsmiddag januari

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Film kijken & verbinden met gelijkgestemden. De films die we selecteren zijn niet ‘mainstream’ en hebben altijd een levensbeschouwelijke boodschap.
Op 12 februari en 12 maart tonen zijn er ook nog filmmiddagen.

€5,00

Een Cursus in Wonderen |
groeiavond(en)

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Tijdens de groeiavonden gaan we aan de slag met de cursus. Uiteraard gaan deze avonden over het centrale thema van de cursus, namelijk dat je elk moment de keuze hebt tussen leven vanuit het ego (afgescheidenheid, angst) of vanuit je liefdeskern (eenheid). Elke groeiavond staan een hoofdstuk en 10 werkboeklessen uit de cursus centraal.

€12,50

Numerologie | inzicht uit je eigen bron

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Deze workshop biedt verrassende krachtige inzichten voor de beweging in jouw leven.
Tijdens de workshop krijg je zicht op de betekenis en achtergrond van getallen. Brigitte laat jou je eigen bestemming en rode draad uitrekenen.
~
Ben je nieuwsgierig om te ontdekken wat jouw eigen levenslessen zijn, het leven waarvoor je geboren bent? Dit is de 4e keer dat Brigitte de workshop bij PUUR geeft, de eerste is heel goed ontvangen door de deelnemers. Heel boeiend en leerzaam!
~
In januari start een nieuwe 4-avonden cursus. De cyclus biedt 4 thema-workshops, waarin je de kracht van getallen (cijfers en letters) en jezelf steeds beter leert kennen en ervaren. Er is beperkt plek.

€18,00

AUM meditatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

De AUM staat voor Awareness, Understanding en Meditation. De AUM is een intense Reis door Emoties en maakt je in 2,5 uur klaarwakker en liefdevol. Na afloop voel je je voldaan, opgeruimd en ontspannen. Je hebt de smaakt van het leven weer te pakken.

€15,00

Mannencirkel | Zelfliefde

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

In de mannencirkel staat verbinding centraal. Met jezelf en elkaar. In een veilige setting delen en ervaren we over uiteenlopende onderwerpen en hebben we plezier. Iedere bijeenkomst hebben we een thema; deze kan tijdens de bijeenkomst ontstaan of wordt vooraf aangekondigd. Het thema is deze keer 'de kracht van verbinding'.

De mannencirkel wordt maandelijks gehouden. Er is inmiddels een vertrouwde groep en omdat er regelmatig nieuwe mannen aansluiten blijft de energie dynamisch.

€17,00

Ademreis | ademcoaching

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Tijdens deze Ademreis ga je opzoek naar de verborgen lagen in jezelf. Dit kan intens zijn en veel losmaken. Oude trauma’s, pijnen en ongemakken mag je loslaten zodat je weer nieuwe, liefdevolle energie kan inademen.

Tijdens vele ademreizen - onder meer bij PUUR - heeft Glenn al honderden mensen begeleidt. Gun jij jezelf ook de vrijheid om te ademen?!

€22,00

Ondernemersbijeenkomst |
Nieuwe Wereld Ondernemers kvbm

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Welkom bij de eerste bijeenkomst voor gelijkgestemde ondernemers uit Almere.
Tijdens deze bijeenkomst ontmoet je in korte tijd veel gelijkgestemde ondernemers, help je elkaar met ondernemersuitdagingen, word je geïnspireerd door nieuwe wereld initiatieven en ontdek je hoe jij hier aan kan bijdragen.

Vitamine B12 tekort?!

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Vitamine B12 speelt een cruciale psychische en lichamelijke rol bij 't verkrijgen of in stand houden van vitaliteit én bij de spirituele ontwikkelingsweg van hoog gevoeligen
(HSP-ers). Lezing door Bo Baden.

€12,50

Ondernemen in je praktijk |
De Grootste Valkuilen bij het Starten van een Praktijk

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Leerzaam interactief programma "De Grootste Valkuilen bij het Starten van een Praktijk" door Monique Le Grand.

Deze bijeenkomst past in het concept dat we in de komende periode gaan uitrollen: PUUR centrum voor Welzijn. Een platform voor en door holistisch therapeuten en energiewerkers om meer te verbinden met cliënten.

Gratis

Van blokkade naar beweging | familieopstellingen dag

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Doorbreek je belemmerende patronen. Krijg inzicht in je situatie.

Opstellingen zijn een bijzonder effectieve manier om een doorbraak te realiseren in belemmerende patronen of bijvoorbeeld een situatie waarin je vastzit. In een veilige en vertrouwde setting gaan we kijken hoe je hier & nu situatie is, wat je blokkeert en hoe je weer in beweging komt.
~
Door Winnie haar manier van werken komt iedereen aan de beurt. Dus jij brengt ook jouw thema in om aan te werken.

€29,00 – €99,00

Enneagram kennismaking

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Ondek de veelzijdigheid en praktische toepasbaarheid van het Enneagram en leer waarom je doet HOE je doet (en de mensen om je heen...).
Gegarandeerd leerzaam, leuk en inzicht gevend!

We bieden deze avond laagdrempelig aan (slechts €9) omdat we het leuk vinden als je kennis maakt het Enneagram en PUUR ZENtrum voor bewustZIJN.

€9,00

Hart voor Humor

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Circa 6 á 8 professionele stand-up comedians testen hun nieuwe materiaal uit en de avond duurt circa 1,5 uur.
De avonden zijn intiemer dan de professionele shows, maar óók vaak het leukst.

Het is inmiddels de 4e keer dat Hart voor Humor bij PUUR is. Het is met recht de ‘Comedy van het vrije woord’. Soms keihard, rauw en confronterend. Op andere momenten diepgaand, emotioneel en recht uit en in het Hart.

Entree: €2,50,- (Donatiebasis).

Instructies:

  • Als UITVERKOCHT, plaats je dan op de wachtlijst.
  • Bij reserveringen en aankopen gelden de algemene voorwaarden. Wij zullen altijd meedenken in oplossingen.
  • Indien je niet aanwezig kan zijn, laat het ons alsjeblieft weten. Dat voorkomt onnodig wachten en het is ook prettig te weten voor de zaalindeling.
  • Lukt betaling niet, kies dan contant/pin als betaaloptie om je reservering af te ronden. Je ontvangt dan een betaalverzoek.