• 00dagen
  • 00uren
  • 00Minuten
KOm op

8-9 oktober 2022

holistisch & spiritueel event

puur bewustzijn festival

circa 30 holistisch therapeuten en energiewerkers aanwezig voor jou!

Meld je
gratis aan

Graag per bezoeker invullen.
gratis entree

Meld je aan, ontvang updates en
maak kans op gratis belevingen

Tot aan de start van het festival zal het organiseren een dynamisch proces zijn. Zo komt er nog een agenda met workshops en krijgen we nog aanmeldingen van deelnemers binnen. Door je aan te melden kunnen we je op de hoogte houden, je ontvangt 1x per week een update.

 

Het is ook fijn dat we vooraf een inschatting kunnen maken van het aantal bezoekers. Wie zich aanmeldt kan zeker naar binnen, spontane bezoekers kunnen we dit – afhankelijk van de drukte – niet garanderen. 

 

Ook verloten we onder de mensen die zich hebben aangemeld 3 vouchers van € 15,– die je kan inwisselen voor een belevingen uit de agenda bij PUUR. 

Ervaar het tijdens
PUUR bewustZIJN festival

Geloof jij dat je meer bent dan alleen een lijf en een hoofd en dat er meer is tussen hemel en aarde?! Of ben je hier ten minste nieuwsgierig naar. Dan is dit festival voor jou!

 

Maak kennis met (het werk van) holistisch therapeuten en energiewerkers. Ook zijn er mooie artikelen te koop zoals edelstenen, dromenvangers of unieke sieraden en zal informatie worden gegeven over opleidingen,  cursussen, e.d. 

In korte consulten kun jij kennismaken met massages, energetische behandelingen of een persoonlijk boodschap ontvangen met Tarot kaarten, handanalyse of van een medium. Voor de consulten wordt een vergoeding gevraagd. 

 

Ook is er een agenda met inspirerende, leuke en leerzame workshops en lezingen. Op zaterdagavond geeft Monique Vork haar voorstelling De Magie van Energie

Maak kennis met de
therapeuten en energiewerkers

Neem deel aan de volgende
workshops of lezingen

De workshop agenda wordt binnenkort toegevoegd.

 

 

Locatie

PUUR is uitstekend bereikbaar. Kom bij voorkeur met de fiets, het pand ligt direct naast een fietspad. Parkeren is gratis op eigen terrein. 

Ga vanaf de rotonde direct rechts door de slagboom (bij de NotarisUnie). Rijdt de parkeerplaats af en ga voor de fietsenstalling links. 

Verbinden met jezelf, anderen en het andere