Fysieke, mentale en energetische ondersteuning

Er wordt veel van je gevraagd

In deze tijd waarin zoveel van ons gevraagd wordt, worden we steeds vaker geconfronteerd met uitdagingen op fysiek, mentaal en geestelijk gebied. Soms is het prettig of zelfs noodzakelijk om professionele hulp te krijgen bij het hanteren daarvan. PUUR centrum voor Welzijn is een laagdrempelig centrum waar je zonder doorverwijzing en zonder wachtlijsten terecht kunt. We bieden een diversiteit aan behandelvormen aan.

 

Breed aanbod

Bij PUUR centrum voor Welzijn hebben coaches, therapeuten en energywerkers zich verenigd om een breed aanbod van methodes, disciplines en kennis aan te bieden. Allemaal met hetzelfde doel; jou ondersteunen in jouw mentale, geestelijke en fysieke Welzijn. Alle bij PUUR aangesloten praktijkhouders gebruiken uitsluitend natuurlijke producten en werken vanuit de holistische visie.

PUUR centrum voor Welzijn

PUUR is in 2017 gestart als PUUR Almere op een centrale locatie op Randstad 22-161 in Almere. Ruim een jaar later hadden 30 praktijkhouders zicht gevestigd in het fraai ingerichte pand.
In mei 2022 heeft Jolanda Heredia, initiatiefneemster, PUUR overgedragen aan Manon en Wim die zorgen voor een nieuwe dynamiek. 

 

PUUR is nu ook toegankelijk voor praktijkhouders die niet in het pand gevestigd zijn. Zo kun je nog beter de behandelaar vinden die aansluit op jouw behoefte.

Je praktijk aansluiten bij PUUR

Heb jij een professionele praktijk en heb je inmiddels je sporen verdient als behandelaar? Sluit je dan aan bij PUUR en vergroot je zichtbaarheid.

Verbind met PUUR

We hebben verschillende edities nieuwsbrieven. Kies de editie(s) van jouw voorkeur.