Bij mobiele weergave, kantel je telefoon. Je ziet dan meer informatie! Zie onderaan voor verdere instructies. Lees verdere instructies onderaan de pagina.

Cyclus Cosmic Inspirations | Uschi Straumann

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

12 verschillende bijeenkomsten met iedere keer andere thema’s in het kader van ‘verbinden, energie en bewustzijn’. Bekijk de pagina om de thema's te zien.
~
Heb je behoefte om met gelijkgestemden bij elkaar te komen? Wil je de verbinding met jezelf versterken en jouw energiefrequenties verhogen om sterker in je schoenen te staan, dan zijn deze avonden zeker wat voor jou!
~
Deze avonden worden georganiseerd door Uschi Straumann in de ruimte van PUUR ZENtrum voor bewustZIJN. Reserveren voor de cyclus of avond(en) via info@cosmicinspirations.com. De kosten per avond zijn € 33,--

Nabij de Dood Ervaringen (NDE’s)

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Nabij-de-Dood Ervaringen (NDE’s) zijn overweldigende en zeer ingrijpende ervaringen. Een life-changer. NDE’rs zeggen dat ze dood zijn geweest en vertellen van onvoorwaardelijke liefde en eenheid met alles en iedereen. Aan de hand van citaten van NDE’rs vertelt Bob Coppes over de verschillende stadia van een NDE.

€15,00

Cyclus Cosmic Inspirations II | Uschi Straumann

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

--> Voel je de behoefte om in plaats van vanuit het hoofd meer te leven vanuit verbinding met je hart en daarbij je intuïtie als kompas in te zetten en te versterken?
--> Snak je naar meer innerlijke rust en ruimte en wil je oude bagage opruimen die je blijft belemmeren in je stappen om te kunnen bloeien?
--> Wil je je bewuster met je ”Zelf” verbinden, leven vanuit je hart en kracht en je energie & frequentie verhogen, zodat je makkelijker kunt leven vanuit vertrouwen en liefde?
--> Zijn thema’s als verbinden, bewust ”Zijn” en transformatie belangrijke kernwoorden die je in 2023 wilt omzetten?

Dan zijn de verbindingsavonden zeker wat voor jou en een mooie kans om het nieuwe jaar met power en elan te starten!
Reserveren voor de cyclus of avond(en) via info@cosmicinspirations.com. De kosten per avond zijn € 33,--

AUM meditatie – februari

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

De AUM staat voor Awareness, Understanding en Meditation. De AUM is een intense Reis door Emoties en maakt je in 2,5 uur klaarwakker en liefdevol. Na afloop voel je je voldaan, opgeruimd en ontspannen. Je hebt de smaak van het leven weer te pakken.

€15,00

Niks doen verandert niks

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Tijdens deze avond leest Inez (van Ladonna Nieuwetijdswinkel) voor uit haar boek 'Niks doen verandert niks' en laat je nadenken en meepraten over hoe je in de praktijk omgaat met de waan van de dag. Op een luchtige en humoristische manier, maar altijd met respect praat Inez over persoonlijke onderwerpen, gedachtenspinsels en dagelijkse belevenissen. Herkenbaar en vermakelijk.
~
Aan het eind van de avond ga je misschien weg met meer vragen, dan waar je mee gekomen was, maar misschien is dat wel precies de bedoeling...
~
Inez geeft deze avond bij PUUR op 6 februari en 7 maart. Je bent ook beide avonden welkom want de energie van de avond bepaalt hoe de avond gaat.

€7,00

Spirituele iriscopie |
Wat vertelt je oog over jou?

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Zou je ook willen weten wat je oog je allemaal te vertellen heeft? En hoe je in verbinding met je hogere Zelf kunt komen?
Kom dan genieten van deze avond. Via beelden wordt alles verhelderd en gaan we ook onze eigen ogen ‘ontdekken’.
~
Deze lezing wordt gegeven op 7 februari en 20 maart. Op 8 april kun je de dagworkshop volgen.

€15,00

Mannencirkel | februari

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

In de mannencirkel staat verbinding centraal. Met jezelf en elkaar. In een veilige setting delen en ervaren we over uiteenlopende onderwerpen en hebben we plezier. Iedere bijeenkomst hebben we een thema; deze kan tijdens de bijeenkomst ontstaan of wordt vooraf aangekondigd. Het thema van deze avond is: een introductie in 'een Cursus in Wonderen'.

De mannencirkel wordt maandelijks gehouden. Er is inmiddels een vertrouwde groep en omdat er regelmatig nieuwe mannen aansluiten blijft de energie dynamisch.

United in Love
Ecstatic Dance Special Edition

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Een heerlijke middag met een gevarieerd programma; meditatie, Cacao ceremonie met muzikale begeleiding, Somatic practice ceremonie, Ecstatic Dance met DJ Shawnodese en een Sound Healing.
~
Bekijk de pagina voor meer informatie en reserveer je ticket via de link in de informatie. (ticket gaat niet via PUUR).

Geannuleerd Film & verbindingsmiddag – februari

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Film kijken & verbinden met gelijkgestemden. De films die we selecteren zijn niet ‘mainstream’ en hebben altijd een levensbeschouwelijke boodschap.
Op 12 februari en 12 maart tonen zijn er ook nog filmmiddagen.

€5,00

Ondernemersbijeenkomst | Nieuwe Wereld Ondernemers

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Tijdens deze bijeenkomst ontmoet je gelijkgestemde ondernemers, help je elkaar met ondernemersuitdagingen, word je geïnspireerd door nieuwe wereld initiatieven en ontdek je hoe jij hier aan kan bijdragen.
Reserveren via de link in de pagina.

Ademreis | ademcoaching

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Tijdens deze Ademreis ga je opzoek naar de verborgen lagen in jezelf. Dit kan intens zijn en veel losmaken maar is vooral enorm bevrijdend. Oude trauma’s, pijnen en ongemakken mag je loslaten zodat je weer nieuwe, liefdevolle energie kan inademen.
~
Tijdens vele ademreizen - onder meer bij PUUR - heeft Glenn al honderden mensen begeleidt. Gun jij jezelf ook de vrijheid om te ademen?!

€22,00

Africa heart path dance journey

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Ga je mee op dansreis door Afrika? We gaan heerlijk dansen op Afrikaanse muziek! Laat je verrassen over waar deze dansreis je weer heen gaat brengen. Zeker is dat je gaat verbinden met Afrika, het land van onze roots.
Je hoeft niet te kunnen dansen, het gaat om in contact zijn met je lijf.

€15,00

Instructies:

  • Als UITVERKOCHT, plaats je dan op de wachtlijst.
  • Bij reserveringen en aankopen gelden de algemene voorwaarden. Wij zullen altijd meedenken in oplossingen.
  • Indien je niet aanwezig kan zijn, laat het ons alsjeblieft weten. Dat voorkomt onnodig wachten en het is ook prettig te weten voor de zaalindeling.
  • Lukt betaling niet, kies dan contant/pin als betaaloptie om je reservering af te ronden. Je ontvangt dan een betaalverzoek.