de PUUR visie, missie en pijlers

Onze missie: Jou ondersteunen in je bewustZijn, persoonlijke groei en fysiek en metaal Welzijn 

Onze visie

Vraag mensen wat ze willen en vaak zit er in het antwoord: gezondheid, geluk en liefde. En het is het niet vanzelfsprekend dat je dit in je leven ervaart.

 

Veel mensen hebben fysieke en mentale klachten en veelal kan er geen oorzaak of oplossing worden gevonden. De ‘oplossing’ wordt vaak gezocht in medicatie maar meestal is dit slechts symptoombestrijding en een doodlopende weg.

 

Overwerkte emoties zijn de oorsprong

Onze* visie is dat alle fysieke- en mentale klachten (symptomen en ziekte) een emotionele oorzaak hebben, dat de oorsprong ligt door een bewuste- of onbewuste ‘inslag’.  Los je de emotionele blokkade(s) op dan verdwijnen of verzachten ook de klachten. Dit is ook de basis van ‘Zielsoorzaken van ziekte’, ook wel bekend als Germaanse geneeskunst of ‘German Medicine’.

 

De oorsprong vinden is een ‘speurtocht’ of ontdekkingsreis langs je levenslijn met bewuste- maar vooral onbewuste herinneringen. In de basis begint het bij (h)erkenning geven aan je gevoelens, emoties en overtuigingen.

 

Holistisch visie

Er is niet één methode om tot de kern en oplossing te komen. Meditatie, coaching, lichaamswerk, mindfulness, therapie, energiewerk, enzovoort zijn allemaal manieren, die in een diversiteit aan methodes,  beschikbaar zijn. Jij kiest welke manier en methode het beste voelt en past.

 

Vaak is het een combinatie; lichamelijke, psychologische, sociale, en spirituele facetten zijn tenslotte onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Dit is de basis van holisme ofwel de holistische visie.

 

* Dit is de visie van de bestuurders van PUUR. Onafhankelijk therapeuten aangesloten bij PUUR kunnen een andere visie hebben.

Onze missie

Jou ondersteunen in je bewustZijn, persoonlijke groei en fysiek- en mentaal Welzijn

PUUR biedt een breed scala aan activiteiten, therapeuten, coaches en energiewerkers die jou kunnen ondersteunen om (weer) gezondheid, geluk en liefde te ervaren.

 

Allen die bij PUUR aangesloten werken vanuit de holistische visie waarin de mens als één geheel wordt gezien. Ofwel, de lichamelijke, psychologische, sociale, en spirituele facetten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar.

Holistische-zorg

Onze Pijlers

Wat we doen

Belevingen (evenementen)

Met belevingen zoals meditaties, workshops, klankreizen, lezingen, ademsessies en trainingen ondersteunen we jouw ZEN ZIJN.

WelZijn (gezondheidszorg)

Een breed aanbod aan coaches, therapeuten en energiewerkers. Zij ondersteunen jou in je mentale, geestelijke en fysieke Welzijn.

Webwinkel

Binnen afzienbare tijd openen we een webwinkel waarin we unieke artikelen zoals schilderijen, mandela's, beelden, enz. aanbieden gemaakt door mensen die gelijkgestemd zijn met de PUUR visie.

Verhuur

Prachtige ruimtes voor cursussen, workshops, vergaderingen en mindfulness sessie. Ook verhuur van flexruimtes aan praktijkhouders.

close

Verbind en
blijf op de hoogte

Geslacht *
Selecteer je voorkeur:
Heb of ambieer je een eigen praktijk als holistisch therapeut of energiewerker?

Je kan op ieder moment van 1 of meer lijsten uitschrijven.
We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.