PUURe missie en visie

Jou ondersteunen in je bewustwording, persoonlijke groei en je fysiek en mentaal welzijn voor een vitaal leven. 

Onze misie

Hét centrale thema is ‘Verbinden met jezelf, anderen en het andere’. Iedereen met respect voor mens en natuur is welkom.

PUUR stimuleert bewustZIJN, persoonlijke- en spirituele ont-wikkeling en de aangesloten therapeuten en coaches (be)handelen vanuit de holistische visie. Dit betekent dat alle aspecten van iemands leven in acht worden genomen, inclusief fysieke, emotionele, mentale, sociale en spirituele factoren.

Onze visie

PUUR zal de verbinding tussen de reguliere zorg en de complementaire zorg blijven stimuleren en holistische zorg, persoonlijke- en spirituele ont-wikkeling bekender en toegankelijker maken voor iedereen die zich hier voor openstelt.

PUUR gaat plek bieden aan mensen met fysieke beperkingen, vrijwilligers en stagiairs om een PUURe bijdrage te leveren. 

Door participatie kunnen we samen groeien.

Alles heeft een oorzaak

Mensen antwoorden vaak dat ze gezondheid, geluk en liefde willen als hen wordt gevraagd wat ze willen. Dit in het leven ervaren is zeker niet vanzelfsprekend en lang niet altijd makkelijk. 

 

Fysieke en mentale gezondheidsproblemen zijn veelvoorkomend, maar vaak kan er geen oorzaak of oplossing worden gevonden. Het gebruik van medicijnen richt zich meestal alleen op symptomen en biedt geen langdurige oplossing.

 

Bij PUUR gaan we ook vooral op zoek naar de oorzaak;
kort door de bocht durven we te stellen dat er onder ieder probleem een emotionele oorzaak ligt, vaak verborgen in het on(der)bewust.

Vanuit de kern

Holistisch welzijn​

Jou ondersteunen

PUUR is er om jou te helpen groeien op persoonlijk en fysiek vlak, en om je welzijn te verbeteren zodat je een (nog) gezonder en gelukkiger leven kan leiden. 

 

Er zijn verschillende activiteiten, therapeuten, coaches en energiewerkers die jou kunnen helpen om jouw doelen te bereiken.

 

Alle praktijkhouders die bij PUUR zijn aangesloten, werken vanuit een holistische benadering. Dit betekent dat ze begrijpen dat lichamelijke, psychologische, sociale en spirituele aspecten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden.

Onze Faciliteiten

Wat we doen

Belevingen en evenementen

Stimuleer jouw bewustZIJN en bewustwording en volg inspirerende workshops, meditaties, klankreizen, ademsessies en andere belevingen.

Therapeuten, coaches en energiewerkers

Toegewijde therapeuten, coaches en energiewerkers ondersteunen jouw welzijn vanuit de holistische visie.

Huur bij PUUR

Prettige ruimtes voor vergaderingen, workshops, bijscholingen en mindfulness sessie. Ook verhuur van flexruimtes aan praktijkhouders.

Sluit je praktijk aan bij PUUR

Op het PUUR platform verbinden we vraag en aanbod, presenteer jij jouw praktijk en gebruiken we de kracht van verbinding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *