Bij mobiele weergave, kantel je telefoon. Je ziet dan meer informatie! Zie onderaan voor verdere instructies. Lees verdere instructies onderaan de pagina.

Niks doen verandert niks

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Tijdens deze avond leest Inez (van Ladonna Nieuwetijdswinkel) voor uit haar boek 'Niks doen verandert niks' en laat je nadenken en meepraten over hoe je in de praktijk omgaat met de waan van de dag. Op een luchtige en humoristische manier, maar altijd met respect praat Inez over persoonlijke onderwerpen, gedachtenspinsels en dagelijkse belevenissen. Herkenbaar en vermakelijk.
~
Aan het eind van de avond ga je misschien weg met meer vragen, dan waar je mee gekomen was, maar misschien is dat wel precies de bedoeling...
~
Inez geeft deze avond bij PUUR op 6 februari en 7 maart. Je bent ook beide avonden welkom want de energie van de avond bepaalt hoe de avond gaat.

€7,00

Instructies:

  • Als UITVERKOCHT, plaats je dan op de wachtlijst.
  • Bij reserveringen en aankopen gelden de algemene voorwaarden. Wij zullen altijd meedenken in oplossingen.
  • Indien je niet aanwezig kan zijn, laat het ons alsjeblieft weten. Dat voorkomt onnodig wachten en het is ook prettig te weten voor de zaalindeling.
  • Lukt betaling niet, kies dan contant/pin als betaaloptie om je reservering af te ronden. Je ontvangt dan een betaalverzoek.