Bij mobiele weergave, kantel je telefoon. voor een betere gebruikerservaring.
Zie onderaan voor verdere instructies.

Maandag Meditatie | december

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere, Nederland

De meditatie avond onstaat in het moment. Met muziek die raakt, momenten voor reflexie, ontspanning en verbinding creëren we een heerlijke avond.
Na afloop is er gelegenheid om na te praten en te verbinden met elkaar.

Mannencirkel december

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere, Nederland

In de mannencirkel staat verbinding centraal. Met jezelf en elkaar. In een veilige setting delen en ervaren we over uiteenlopende onderwerpen en hebben we plezier. Iedere bijeenkomst hebben we een thema; deze kan tijdens de bijeenkomst ontstaan of wordt vooraf aangekondigd.

De mannencirkel wordt iedere 2e donderdag v.d maand gehouden. Er is inmiddels een vertrouwde groep en omdat er regelmatig nieuwe mannen aansluiten blijft de energie dynamisch.

Ceremonie met plantmedicijn

Een ceremonie met plantmedicijnen is één van de krachtigste, soms confronterende en mooie manieren van transformeren die er zijn. Zeker als reizen met plantmedicijnen of de plek van de ceremonie nog onbekend voor je is zul je hier wellicht vragen over hebben of het misschien heel spannend vinden. Dat is volkomen begrijpelijk!
~
Heb je belangstelling of ben je nieuwsgierig, stuur ons dan een bericht. We sturen je vrijblijvend informatie. Als je hierna persoonlijk met ons over in wilt gesprek hiervoor, voel je dan vrij om contact op te nemen.

Instructies:

  • Als UITVERKOCHT, plaats je dan op de wachtlijst.
  • Bij reserveringen en aankopen gelden de algemene voorwaarden. Wij zullen altijd meedenken in oplossingen.
  • Indien je niet aanwezig kan zijn, laat het ons alsjeblieft weten. Dat voorkomt onnodig wachten en het is ook prettig te weten voor de zaalindeling.
  • Lukt betaling niet, kies dan contant/pin als betaaloptie om je reservering af te ronden. Je ontvangt dan een betaalverzoek.
  • Als bestellen niet lukt, stuur dan een e-mail aan agenda@puurzentrum.nl o.v.v. de beleving.