Bij mobiele weergave, kantel je telefoon. Je ziet dan meer informatie! Zie onderaan voor verdere instructies. Lees verdere instructies onderaan de pagina.

Mannencirkel | februari

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

In de mannencirkel staat verbinding centraal. Met jezelf en elkaar. In een veilige setting delen en ervaren we over uiteenlopende onderwerpen en hebben we plezier. Iedere bijeenkomst hebben we een thema; deze kan tijdens de bijeenkomst ontstaan of wordt vooraf aangekondigd. Het thema van deze avond is: een introductie in 'een Cursus in Wonderen'.

De mannencirkel wordt maandelijks gehouden. Er is inmiddels een vertrouwde groep en omdat er regelmatig nieuwe mannen aansluiten blijft de energie dynamisch.

Geannuleerd Film & verbindingsmiddag – februari

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Film kijken & verbinden met gelijkgestemden. De films die we selecteren zijn niet ‘mainstream’ en hebben altijd een levensbeschouwelijke boodschap.
Op 12 februari en 12 maart tonen zijn er ook nog filmmiddagen.

€5,00

Instructies:

  • Als UITVERKOCHT, plaats je dan op de wachtlijst.
  • Bij reserveringen en aankopen gelden de algemene voorwaarden. Wij zullen altijd meedenken in oplossingen.
  • Indien je niet aanwezig kan zijn, laat het ons alsjeblieft weten. Dat voorkomt onnodig wachten en het is ook prettig te weten voor de zaalindeling.
  • Lukt betaling niet, kies dan contant/pin als betaaloptie om je reservering af te ronden. Je ontvangt dan een betaalverzoek.