Bij mobiele weergave, kantel je telefoon. Je ziet dan meer informatie! Zie onderaan voor verdere instructies.

Geannuleerd ‘A Touch of India’
PUUR India dag

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Indiase muziek, cultuur en eten. Je beleeft het tijdens 'A touch of India' met een mantra workshop, concert en gezamenlijke traditionele maaltijd. We zijn verheugd een dag te mogen organiseren met deze professionele muzikanten.
~
Met je deelname aan de dag steun je hun om de muzikale traditie in stand te houden en het werk dat ze doen met weeskinderen in India.

Meditatie | Walk Down Memory Lane

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Deze avond wordt begeleid door Rebecca Azijnman. Rebecca wordt een Levenskunstenares genoemd, ademt Liefde en kijkt letterlijk en figuurlijk door een roze bril. Ze is een ècht MensenMens en altijd geïnteresseerd naar het verhaal achter de mens en zijn/haar gedrag.

In deze roerige tijden, the roaring twenties, even met elkaar terug naar de basis. Van alleen en op jezelf naar Samen in Verbinding.

We bieden deze avond 'gratis' aan omdat we het graag voor iedereen mogelijk maken om te verbinden met jezelf, anderen en het andere. Er is gelegenheid op de avond voor het doen van een vrijwillige bijdrage.

bewustZIJN Festival | zaterdag

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Circa 30 Holistisch therapeuten en energiewerkers zijn er voor jou! Massages, energetisch consulten, mediums, workshops en verkoop van edelstenen & mineralen, orgoniten, sieraden en nog veel meer.

Toegang is GRATIS, wel graag aanmelden via https://puurzentrum.nl/festival/

bewustZIJN Festival | zondag

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN Randstad 22-163, Almere

Holistisch therapeuten en energiewerkers zijn er voor jou! Massages, energetisch consulten, mediums, workshops en verkoop van edelstenen & mineralen, orgoniten, sieraden en nog veel meer.

Toegang is GRATIS, wel graag aanmelden via de pagina.

Instructies:

  • Als UITVERKOCHT, plaats je dan op de wachtlijst.
  • Indien je niet aanwezig kan zijn, laat het ons alsjeblieft weten. Dat voorkomt onnodig wachten en het is ook prettig te weten voor de zaalindeling.
  • Lukt betaling niet, kies dan contant/pin als betaaloptie om je reservering af te ronden. Je ontvangt dan een betaalverzoek.
  • Bij reserveringen en aankopen gelden de algemene voorwaarden. Wij zullen altijd meedenken in oplossingen.