Belevingen

Beleef en verbind

Als mens willen we van nature graag contact maken en tijd doorbrengen met anderen. Sommige mensen voelen zich hier op hun gemak bij, terwijl anderen het overweldigend kunnen vinden. 

Bij PUUR streven we ernaar om een veilige en gastvrije omgeving te creëren waar mensen zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn. Dus komt gerust en geniet van het warme bad van gelijkgestemden. 


Je zult regelmatig dezelfde mensen ontmoeten en meestal zijn er ook nieuwe gezichten. Dit maakt het vertrouwd maar houdt het ook dynamisch. En allemaal zijn het mensen die bewust(er) willen leven, respect hebben voor mens en natuur en persoonlijk en geestelijk/ spiritueel willen (blijven) groeien. Er zijn al talloze vriendschappen, samewerkingen en relaties ontstaan bij PUUR. 

Gevarieerde agenda

Je bent welkom bij onze diverse en inspirerende evenementen, die wij ‘belevingen’ noemen. We bieden een breed scala aan activiteiten; van meditaties en mindfulness sessies,  klankreizen en ademcoaching, tot inspirende workshops en lezingen  – en nog veel meer!

 

Belevingen die jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling ten goede komen en zorgen voor een gevoel van PUUR ZEN ZIJN. En er mag ook ook ruimte zijn voor plezier en ontspanning. 

 

Weet je nog… het PUUR motto is: Verbinden met jezelf, anderen en het andere!

En wat het ‘andere’ is, dat is voor een ieder persoonlijk te bepalen. 

Podium voor jou?

We nodigen je uit om bij PUUR een workshop, lezing, mindfulness sessie of een ander soort beleving te organiseren.


Als jij mensen kunt inspireren en jouw kennis wilt delen, stap dan op het PUUR ‘podium’!

 

PUUR wil belevingen voor een breed publiek toegankelijk houden. Geld is dan ook niet je drijfveer, je wilt vooral delen en inspireren.


En het is zeker een mooie gelegenheid om je praktijk, cursus of bijvoorbeeld je boek onder de aandacht te brengen. Stuur ons een e-mail en vertel hoe we PUUR met elkaar kunnen verbinden.


En wellicht is het interessant om je aan te sluiten op het PUUR platform.

praktijk-almere