Belevingen

Beleef en verbind

Als mensen hebben we de aangeboren behoefte om te verbinden en samen te komen met anderen. Voor sommige is dit heel normaal en misschien vind jij het wel spannend. Bij PUUR creëren we een veilige omgeving en de meeste mensen voelen zich snel op hun gemak.

 

Gevarieerde agenda

De belevingen – zo noemen wij onze evenementen – zijn gevarieerd. We organiseren workshops, meditaties, mindfulness sessies, klankreizen, mannencirkels, ademreizen (adem coaching), cursussen, filmavond, cabaret- en muziekvoorstellingen, lachyoga, enz. enz. Alle belevingen staan in de agenda.
Uitgangspunt is altijd dat de beleving bijdraagt aan de persoonlijke- en spirituele ontwikkelingen, dus het PUUR ZEN ZIJN gevoel. De stichting is dan ook een levensbeschouwelijke instelling.

 

Gelijkgestemden

Regelmatig zul je dezelfde mensen ontmoeten en meestal zijn er ook nieuwe gezichten. Dit maakt het vertrouwd maar houdt het ook dynamisch. Wat verbindend werkt is dat gelijkgestemden naar de PUUR belevingen te komen; mensen die bewust(er) willen leven, respect hebben voor mens en natuur en persoonlijk en geestelijk/ spiritueel willen (blijven) groeien.

 

We blijven verbinden

In de periode met lockdowns en andere beperkende maatregelen bleven wij verbinden. Het is niet onwaarschijnlijk dat dit zich gaat herhalen. Als levensbeschouwelijke instelling met ‘verbinding’ als centraal thema stoppen we niet. We hebben gehoord en ervaren hoe belangrijk het voor mensen is om een plek te hebben om te ‘Verbinden met jezelf, anderen en het andere’.

Podium voor jou?

Bij PUUR nodigen we jou als organisator van een workshop, lezing, mindfulness sessie of een ander soort beleving graag uit om bij PUUR op het ‘podium’ te stappen.

Dus als jij mensen kan inspireren en jouw kennis en kunnen wilt delen, we gaan hierover graag vrijblijvend met je in gesprek.

 

Als stichting zonder winstoogmerk willen we belevingen voor een breed publiek toegankelijk houden. Geld is dan ook niet je drijfveer, je wilt vooral delen met de mensen.
En het is zeker een mooie gelegenheid om je praktijk, cursus of bijvoorbeeld je boek onder de aandacht te brengen.
Stuur ons een e-mail hoe jij ziet hoe we PUUR met elkaar kunnen verbinden.  

 

Met je praktijk kan je ook aansluiten bij het PUURe netwerk.

praktijk-almere

Verbind met PUUR

We hebben verschillende edities nieuwsbrieven. Kies de editie(s) van jouw voorkeur.

Verbind en
blijf op de hoogte

Geslacht *
Selecteer je voorkeur:
Heb of ambieer je een eigen praktijk als holistisch therapeut of energiewerker?

Je kan op ieder moment van 1 of meer lijsten uitschrijven.
We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.